Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Valilikten polise yumruklu saldırıyla ilgili açıklama: “Olayla ilgili tahkikat başlatıldı”

Gündem Yayın: 08.06.2024 08:37
İhlas Haber Ajansı
Valilikten polise yumruklu saldırıyla ilgili açıklama: “Olayla ilgili tahkikat başlatıldı”

Tokat Valiliği, hastanede bir hasta tarafından uğradığı yumruklu saldırıda burnu kırılan polis memurunun tedavi altına alındığını, şahıs hakkında tahkikat başlatıldığını açıkladı.

Tokat Devlet Hastanesinde polis memuruna yaşanan saldırıyla ilgili Tokat Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, “Bugün Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde meydana gelen olayla ilgili bu açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. Bugün saat 14.15 sıralarında hastane acili önünde gerçekleşen olayda yaklaşık 15 gün önce Sivas ilinden Dr. Cevdet Aykan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde yatışı yapılan hasta Y.C.T., hastaneden tedavi çıkışı sırasında ’polisleri sevmem’ diyerek İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’nde çalışan polis memuru H.K.’nın suratına yumruk atmıştır. Burnu kırılan polis memuru aynı hastanede tedavi altına alınmıştır. Y.C.T. hakkında kasten yaralama ile ilgili olarak gerekli tahkikat başlatılmıştır” denildi.


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Husumetlisinin motosikletini yaktı

Gündem Yayın: 28.06.2024 12:52
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Eflani ilçesinde bir şahıs aralarında husumet bulunan yakınının motosikletini yaktığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Olay, ilçe merkezinde meydana geldi. M.A. isimli bir şahıs, aralarında husumet bulunan bir yakınının motosikleti yolun ortasına getirerek devirdi. Daha sonra şahıs, üzerine benzin döktüğü motosikleti yaktı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürülürken polis olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: