Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Süreyya Yavuz Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmıyor

Manşet Yayın: 25.05.2024 12:37
Süreyya Yavuz Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmıyor

Karabük Valisi  Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz i Şehit Ailesini Ziyaret Etti.

Vali Mustafa Yavuz’un eşi Süreyya Yavuz, 14 Eylül 1990 tarihinde Şırnak’ta şehit olan Jandarma Er Cafer Demirhan’ın eşi Hatice Demirhan’ı evinde ziyaret etti.

Vatan, bayrak ve bağımsızlık uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin kutsal emanetleri olan aile fertlerinin her zaman yanlarında olunacağını belirten Süreyya Yavuz, “Evlerimiz ve kalbimiz şehit ailelerimize ve gazilerimize her zaman açıktır. Tüm şehitlerimizi saygı, minnet, rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize ise sağlık ve sıhhat diliyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Hatice Demirhan, Süreyya Yavuz Hanımefendi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulkadir Bilgiç’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Karadeniz Ereğli’de denizde bulunan mayın kontrollü şekilde imha edildi

Gündem Yayın: 01.07.2024 00:52
İhlas Haber Ajansı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kıyıya yakın bölgede tespit edilen 1 metre büyüklüğündeki mayın, Deniz Kuvvetleri’ne bağlı Sualtı Savunma (SAS) ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde imha edildi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde plajlar mevkiinde kıyıya yakın bir bölgede tespit edilen 1 metre büyüklüğündeki mayın, Deniz Kuvvetleri’ne bağlı Sualtı Savunma (SAS) ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde imha edildi. Operasyon nedeniyle Cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren plajlar bölgesine giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Mayının imha edilmesi sırasında Karadeniz Ereğli-Alaplı arasındaki karayolu yaklaşık 1 saate yakın trafiğe kapatıldı. Bu süreçte uzun araç kuyrukları oluşurken, patlamanın ardından yol tekrar trafiğe açılarak trafik akışı normale döndü. Yetkililerin olayla ilgili araştırması devam ediyor.

Paylaş: