Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ünal ve Altuntepe TOBB 80. Genel Kurulu’na katıldı

Karabük Yayın: 18.05.2024 18:26
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Ünal ve Altuntepe TOBB 80. Genel Kurulu’na katıldı

Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe ve TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Ankara’da yapılan 80. Mali Genel Kurulu’na katıldı.

TOBB 80. Genel Kurulu çerçevesinde Anıtkabir ziyaret edilerek saygı duruşunda bulunuldu. Anıtkabir ziyaretinden sonra Hizmet Şeref Belgesi Plaket Törenine geçildi.

Safranbolu TSO Genel Sekreteri Ömer Tüfekçi, 20 yıllık hizmet şeref belgesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada ekonomide başlatılan yeni politikaları desteklediklerini, kamuda tasarruf paketini de olumlu karşıladıklarını söyledi.

AW207202 02 jpg

TOBB’un odalar ve borsaların emekleri ve gayretleriyle reel sektörün hizmet merkezi haline geldiğini belirten Hisarcıklıoğlu, birliğin dünyanın örnek aldığı bir yapıya dönüştüğünü dile getirdi.

Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 80. Mali Genel Kurulu ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Genel ve yerel seçimleri geride bıraktık. TOBB Başkanımızın da belirttiği gibi önümüzde 4 yıl seçimsiz bir süreç var. Bu 4 yılı en iyi şekilde değerlendirerek, ekonomideki sorunların çözülmesi ve yapısal reform ateşinin yeniden canlanması için önemli bir fırsat. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıkoğlu liderliğinde iş dünyası olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal de, “Birlik Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanımıza sektörün sorunlarını, enflasyonun getirdiği sıkıntıları teker teker paylaştı, kendisine teşekkür ediyorum. Bizlerde iş dünyasının temsilcileri olarak bu süreçte elimizden geldiğince ülkemize faydalı işler yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

21 yaşındaki genç traktör altında kalarak can verdi

Bolu Yayın: 23.09.2024 16:45
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
21 yaşındaki genç traktör altında kalarak can verdi

Bolu’da yayladan dönüş yolunda kontrolden çıkan traktörün altında kalan 21 yaşındaki genç yaşamını yitirdi.

Kaza, Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ilıca Yaylası’ndan köyüne dönen Muhammed Can Dedeoğlu (21) yönetimindeki 14 BC 470 plakalı traktör, orman yolunda kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan traktör, uçuruma yuvarlandı. Meydana gelen kazada traktörün altında kalan 21 yaşındaki genç, feci şekilde can verdi. Ailesinin bir süre haber alamadığı genç, yayla yolunda uçuruma devrilmiş vaziyette bulundu. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dedeoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Mudurnu Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455