Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2024 00:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Havalar ısındı fidelerin ekim zamanı geldi

Mudurnu Ziraat Odası Başkanlığı tarafından satışa sunulan bahçe meyve-sebzelerin fideleri yoğun ilgi gördü.
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte sera ürünlerinin ekim zamanı geldi. Domates, biber, salata, karpuz, kavun gibi ürünlerin fideleri Mudurnu Ziraat Odası Başkanlığı tarafından satışa sunuldu. Ziraat Odası Başkanlığı binasının önünde satışta sunulan fideler, 7-12,5 lira arasında değişen ücretlerle alıcıyla buluştu. Ziraat Odası Başkanı Sinan Keskin, “Her yıl getirmekte olduğumuz fidelerimizi bu yıl da getirdik. Vatandaşa hizmet için çalışmaktayız. Çok talep olursa yeniden getirmeye devam edeceğiz. Şimdiden vatandaşların ürünleri hayırlı olsun” dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karadeniz’de ’hayat kurtarma’ tatbikatı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesi açıklarında, Kıyı Güvenlik ve sıhhat gruplarının iştirakiyle ’denizde hayat kurtarma’ tatbikatı gerçekleştirildi.
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde, Kastamonu Kıyı Güvenlik Karakol Komutanlığı iş birliğine acil durumlarda Türk arama kurtarma bölgesi içerisinde tıbbi tahliye faaliyetlerinin yürütülmesine yönelik tatbikat düzenlendi. Tatbikat çerçevesinde İnebolu açıklarında Kıyı Güvenlik Komutanlığı ile birlikte tıbbi tahliye eğitimi muvaffakiyetle gerçekleştirildi. Eğitime Abana, Bozkurt, Çatalzeytin ve İnebolu’da vazife yapan 20 sıhhat çalışanı iştirak sağladı. Eğitimde sıhhat işçilerine denizde hayat kurtarması noktasında değerli bilgiler verildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.