Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Kastamonu Yayın: 26.04.2024 20:24
İhlas Haber Ajansı
Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından 48 öğrenciye trafik kuralları ile ilgili eğitim verildi.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çatalzeytin ilçesi Paşalı İlköğretim Okulunda eğitim gören 48 öğrenciye temel trafik kuralları ile ilgili eğitim verildi. Eğitimde öğrencilere emniyet kemeri, servis araçlarına binme ve inme, karşıdan karşıya geçme, bisiklet kullanma kuralları ve yayaların uyması gereken kurallar hakkında bilgi verildi. Eğitim sonunda çeşitli hediye ve trafik dedektif kartları dağıtıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da amatör maçta kavga: Sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi

Gündem Yayın: 19.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Amasya’da amatör maçta kavga: Sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi

Amasya’da oynanan bir amatör lig futbol maçında sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi. Sahalarda istenmeyen görüntüler kameralara yansıdı.

Merzifonspor ile Suluova Sebatspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off maçının son anlarında saha karıştı. Suluova Sebatspor maçın uzatma dakikalarında peş peşe 2 gol bularak galip geldi.

İlk gol sonrası sevinen futbolcuların üstüne tribünden pet şişeler atıldı. Öfkelenen bir taraftarın tribünden sahaya çöp kovası da fırlattığı görüldü. İkinci golün ardından maçın bitiminde de iki takımın futbolcuları arasında yaşanan tekmeli, yumruklu kavgalar yine kameralarca kaydedildi. Stadyum görevlileri, teknik heyetler ve polis olayları sakinleştirmeye çalıştı.

Paylaş: