Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2024 10:25 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kendisini başkası gibi gösterdi, 19 suç kaydı olduğu ortaya çıktı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kimlik kontrolünde polislere kendisini başka biri olarak tanıtan şahıs hakkında 19 suçtan 28 yıl 49 gün hapis cezası nedeniyle yakalama kararı olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Paşa Pınarı Caddesi üzerinde yapılan uygulamada kimlik kontrolü ve GBT sorgulaması esnasında üzerinde kimlik olmayan bir şahıs kendisini M.Y. olarak tanıttı. Şahsın durumundan şüphelenen ekipler, yapılan sistemsel sorgulama ve detaylı araştırma neticesinde kendisini M.Y. olarak tanıtan şahsın 12 ayrı şantaj, 2 ayrı kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme, 2 ayrı sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama, birer adet cinsel taciz, başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama ve hakaret olmak üzere 19 ayrı suçtan toplamda 28 yıl 49 günlük hapis cezası nedeniyle yakalama kararı olan S.Y. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da 7 farklı uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Bolu’da son bir haftada düzenlenen 7 farklı uyuşturucu operasyonunda 8 kuşkulu şahıs gözaltına alındı.
Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ve Vilayet Jandarma Komutanlığı sonları içerisinde 31 Mart-06 Nisan tarihleri ortasında uyuşturucuya yönelik 7 farklı operasyon yapıldı. Teknik takip sonucunda mesken ve iş yerlerine yapılan baskınlarda 8 kuşkulu gözaltına alındı. Yapılan operasyonlar sonucunda 2.4 gram esrar, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet av tüfeği, adet bong (aparat) ve 17 adet fişek ele geçirildi. Olaylarla ilgili gözaltına alınan 8 kuşkulu hakkında isimli süreç yapıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.