Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KBÜ’de KOÇ FEST Standı

Gündem Yayın: 30.04.2015 11:12
Yazar:
KBÜ’de KOÇ FEST Standı

Müzik, spor ve eğlenceyi bir araya getiren Türkiye’nin en büyük gençlik festivali KOÇ FEST 2015 gündüz etkinlikleri kapsamında Üniversite yerleşkesesinde stantlar açtı.
KOÇ FEST 2015, Gündüz etkinlikleri kapsamında Teknoloji Fakültesi önünde Koç Holding topluluk şirketleri desteği ile açılan stantlarda gerçekleştirilen oyunlara katılan Öğrenciler unutulmaz anlar yaşadı.
Teknolojik etkinlikler ve sosyal medya entegre edilmiş yarışmaların yapıldığı festivalde, Oyunlara katılmadan önce stantlarda kayıt yaptıran tüm öğrenciler, eğlenceli oyunlar oynamanın yanı sıra çeşitli hediyeler de kazanıyorlar. Hediyeli oyunlar ve müzik şöleni gün boyu sürecek.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Arazi anlaşmazlığından 74 yaşındaki komşusunu bıçakladı

Gündem Yayın: 08.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da bir kişi arazi anlaşmazlığı tartışmasında 74 yaşındaki komşusunu bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesinin kırsal mahallesi Kabadüz’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Resul D. (55) aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan komşusu Ahmet K.’yi (75) karnından bıçakladı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralı Ahmet K., tedavi altına alındı. Resul D. ise Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Paylaş: