Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Hafif ticari araç tırın altına girdi: Karı-koca hayatını kaybetti

Gündem Yayın: 22.04.2024 04:12
İhlas Haber Ajansı
Hafif ticari araç tırın altına girdi: Karı-koca hayatını kaybetti

Samsun’da hafif ticari aracın kırmızı ışıkta bekleyen tıra çarparak dorsesinin altına girdiği kazada sürücü ile eşi hayatını kaybetti.

Kaza, Samsun-Ordu karayolu Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Yıldız (29) idaresindeki 55 AJU 974 plakalı hafif ticari araç, kırmızı ışıkta bekleyen S.A.’nın kullandığı 31 ACD 36 plakalı tıra arkadan çarparak dorsesinin altına girdi. Vatandaşların durumu 112’ye bildirmesi üzerine kaza yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Feci kazada araçta sıkışan Mustafa Yıldız ve eşi Özgül Yıldız (31) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Gündem Yayın: 18.05.2024 20:12
İhlas Haber Ajansı

Karabük’te aynı yönde seyir halinde olan otomobil ile motosikletin çarpıştığı yaralamalı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Aydınlıkevler Mahallesi Tevfık Fikret Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobil, önünde seyir halindeyken sağa dönüş yapmak isteyen E.A. (17) idaresindeki 78 ABM 765 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, çöp konteynerine ve bir evin bahçesinin demir korkuluklarına çarparak durabilirken, motosikletle sürüklenen E.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Facianın eşiğinden dönülen kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Paylaş: