Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Türkiye Motosiklet Federasyonu Şampiyonası’na ücretsiz ulaşım imkanı

Spor Yayın: 18.04.2024 11:42
Türkiye Motosiklet Federasyonu Şampiyonası’na ücretsiz ulaşım imkanı

Bilecik Belediyesi, kentte düzenlenecek Türkiye Motosiklet Şampiyonası 1. Ayak etkinliğine ücretsiz ulaşım imkanı sunacağını duyurdu.

 

Bilecik Valiliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü işbirliğinde, kente kazandırılan ’Endurobil Ekstrem Park’ alanı, Türkiye Motosiklet Şampiyonası 1. Ayak etkinliğine ev sahipliği yapacak. 20 ve 21 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek iye Motosiklet Federasyonu Şampiyonası’nda Bilecik’in tarihi ve kültürel değerleri yanı sıra doğal güzellikleri de tanıtılmış olacak.

 

Bilecik Belediyesinden etkinlik alanına ücretsiz ulaşım sağlanacak

Bilecik’in tanıtım ve turizmine büyük katkılar sağlanacağı beklenen etkinlik için Bilecik Belediyesi tarafından 2 gün boyunca ücretsiz araçla ulaşım imkanı sunulacak. Buna göre aktiviteyi takip etmek isteyen vatandaşlarımıza 20 Nisan Cumartesi günü saat: 12:30 ile 17:30, Pazar günü ise 09:30 ile 17:30 saatleri arasında birer saat arayla Atatürk Parkı üzerinden etkinlik alanına ücretsiz ulaşım imkanı sunulacak.(İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Zonguldak’ta Türk Mutfağı Haftası’nda yöresel ürünler tanıtıldı

Kültür Sanat Yayın: 22.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı
Zonguldak’ta Türk Mutfağı Haftası’nda yöresel ürünler tanıtıldı

Zonguldak’ta Türk mutfağı haftası kapsamında alışveriş merkezinde düzenlenen programla yöresel lezzetler ve el emeği ürünler tanıtıldı.

Cumhurbaşkanlığı ve Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile kutlanan Türk Mutfağı haftası Zonguldak’ta kutlandı. Hafta kapsamında bir alışveriş merkezinde program düzenlendi.

Programın açılış kurdelesini Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Taner Dursun, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Metin Demir kesti. Vali Hacıbektaşoğlu ve protokol üyeleri stantlarda standlardaki yöresel lezzetleri tadarak el emeği ürünleri inceledi.

Etkinlik sonrasında açıklama yapan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, “Emine Erdoğan himayelerinde Kültür Bakanlığımız Turizmi geliştirme ajansı tarafından Türkiye’de ve dış temsilciliklerde Türk mutfağı haftası düzenleniyor. Bizde ilimizde her yıl Türk mutfağı haftası düzenliyoruz. İlimizin coğrafi işaret alanlarını tatlılarını değerlerini hem kendi vatandaşlarımıza hemde misafirlerimize herkese sunuyoruz. Türkiye turizm alanında çok büyük ilerlemeler kaydetti. Turizmin çeşitlenmesi özellikle gastronomi turizmin ön plana çıkması turizme ayrı bir değer katmıştır. Hem dış hemde iç turizme daha büyük bir ivme kazandırmıştır. Bizde Zonguldak’ta ki tatlılarımızı kömecimizi, beyaz baklavamımızı, Çaycuma manda yoğurdumuzu balıklarımızı misafirlerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Tüm turizm sektörü biraya geldik. Türk mutfağı haftası etkinliklerini düzenlediler. Bizde bu tatlılara hem bakacağız, hem göreceğiz hemde tatacağız. Emek verenlere teşekkür ediyorum”dedi.