Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı ilan edildi

Zonguldak Yayın: 18.04.2024 00:12
İhlas Haber Ajansı
2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı ilan edildi

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2024 Yılı Mesleki Gelişime Yönelik Teknik Destek Programı 8 Mart 2024 tarihinde ilan edildi.

Program için son başvuru tarihi 30 Aralık 2024 saat 17.00 olurken başvurular ikişer aylık dönemler halinde Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden alınacak. Kadın ve gençlerin istihdam ve girişimcilik odaklı mesleki gelişimi için tasarlanan programa yeni/ilave istihdam taahhüdü sunan işletmeler ile başvuru rehberinde tanımlı kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlardan başvuru alınacak. Projelere ilişkin başvuru, değerlendirme ve uygulama dönemlerine ilişkin ayrıntılı bilgi başvuru rehberinde, özet bilgi program künyesinde yer aldı.

Programa ilişkin düzenlenecek bilgilendirme ve eğitim toplantısı için ayrıca duyuru yapılacağı bildirildi. Başvurular için “https://www.bakka.gov.tr/haber/2024-yili-mesleki-gelisime-yonelik-teknik-destek-programi-ilan-edildi/1507” adresinden bilgi edinilebileceği kaydedildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Valilikten 1183 yaşındaki porsuk ağacının kesilmesine ilişkin açıklama

Zonguldak Yayın: 21.05.2024 12:36
İhlas Haber Ajansı
Valilikten 1183 yaşındaki porsuk ağacının kesilmesine ilişkin açıklama

Zonguldak’ta 1183 yaşındaki porsuk ağacının kökünden kesilmesi ile ilgili açıklama yapan valilik, adli sürecin devam ettiğini bildirdi.

Zonguldak Valiliğinden 1183 yaşındaki porsuk ağacının kesilmesi ile ilgili yapılan açıklamada, Elvanpazarcık beldesi Hayat Mahallesi mevkisinde DSİ Genel Müdürlüğü 23. Bölge Müdürlüğünce 2024 yılı yatırım programında bulunan Zonguldak Acılık Yukarı Havza Tedbirleri işi kapsamında yapılacak olan tersip bendi imalatları için kurum görüşleri alındığı ifade edildi. Açıklamada, ilgili kurumlarca alanda herhangi bir kültür veya tabiat varlığı olmadığının belirtildiği, Orman Genel Müdürlüğü’nden izin aşamasına gelmeden ilgili yüklenici firma tarafından izinsiz bir şekilde ağaçların kesildiği kaydedildi. “Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünce sahada bulunan iş makinasına el konulmuş, ağaç kesme ve açma suçlarından suç zabtı tanzim edilerek adli makamlara bildirilmiştir” ifadelerine yer verilen açıklamada, adli sürecin devam ettiği bildirildi.

Paylaş: