Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Karabük Yayın: 17.04.2024 14:13
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Karabük’te yapılan iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri saha ve istihbarı faaliyetler sonucu il merkezinde O.E.’ye yönelik yapılan operasyon neticesinde şahsın üzerinde 70 adet sentetik ecza ele geçirdi.
Şahıs hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından adli işlem yapıldı.
Ekipler tarafından Ankara yolu Bölge Trafik önü uygulama noktasında Ö.K. isimli şahsa yönelik yapılan operasyonda 5,95 gram marihuana maddesi ele geçirildi.
Şahıs hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başkan Kılıç göreve başladı

İlçe Haberleri Yayın: 17.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük Esnaf Odaları Birliği’nin yeni başkanı Hüseyin Kılıç mazbatasını alarak göreve başladı.

Kılıç, Salı günü mazbatasını aldığını ve bugün itibariyle göreve başladığını belirtti.

“Seçimde oy veren veya vermeyen esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum” diyen Kılıç “İnşallah hayırlı uğurlu olur. Sağlık ve sıhhatimiz müddet verdikçe Karabük’e hizmet etmeye gayret edeceğiz. 15 odayı birleştirme gayreti içerisinde olacağız. Esnaf kardeşlerimizle bilgi alışverişinde bulunarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kılıç, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi tarafından kullandırılan ve borcu devam eden kredilerin faiz oranları güncellenmesi ile ilgili sorunun çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Paylaş: