Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kazada yaralanan vatandaş 1 aylık yaşam savaşına yenik düştü

Kastamonu Yayın: 12.04.2024 12:36
İhlas Haber Ajansı
Kazada yaralanan vatandaş 1 aylık yaşam savaşına yenik düştü

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada ağır yaralanan vatandaş, 1 ay süren yaşam savaşına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Kaza, 9 Mart tarihinde Tosya-Kastamonu karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 37 ET 344 plakalı otomobil ile 37 ET 505 plakalı otomobil sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan A.B ve Engin Taşkın yaralandı. Kazada ağır yaralanan Engin Taşkın, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Taşkın, 1 aydır süren yaşam savaşına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un Belçikalı futbolcusu Meunier, eşi ve çocukları ile Uzungöl’ü gezdi

Spor Yayın: 20.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor’un Belçikalı futbolcusu Meunier, eşi ve çocukları ile Uzungöl’ü gezdi

Trabzonspor’a sezon ortasında transfer olan Thomas Meunier, Trabzon’u sevdi. Meunier, eşi ve çocukları ile dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’ü gezdi.

Trabzonspor’un sezon ortasında Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’dan 1.5 yıllığına transfer ettiği Belçikalı futbolcu Thomas Meunier, tatil günlerinde kenti geziyor. Başarılı futbolcunun son adresi ise dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl oldu. Eşi Deborah Panzokou ve 3 çocuğu ile birlikte doğa harikası Uzungöl’ü ziyaret eden deneyimli futbolcu, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Paylaş: