Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Altıparmak: “Sözümün Arkasındayım”

Gündem Yayın: 27.04.2015 06:29
Yazar:
Altıparmak: “Sözümün  Arkasındayım”

Dursun Altıparmak’tan Gazetemize Ziyaret
MHP’den Karabük Milletvekili Aday Adayı olan Dursun Altıparmak Gazetemizi ziyaret etti. MHP’nin Aday tanıtım toplantısına neden katılmadığı ile ilgili sorumuza açık yüreklilikle cevap veren Altıparmak, Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yaptığı açıklamaları hatırlatarak, “Sayın Başkan Rafet vergili kamuoyuna yaptığı açıklamalarda benle aynı safta yer almayacağını ve beraber yürümeyeceğini açıklamıştı, ben de Partimizin zarar görmemesi için o günkü aday tanıtım toplantısına katılmadım. Ama dışarıdan partimi destekleyeceğim. Aday adaylığımı açıkladığım zaman söylediğim sözlerin arkasındayım” dedi.
Karabük’e uğramıyor şeklinde hakkında kamuoyunda konuşulan sözlere de tepki gösteren Altıparmak, “Ben aday adaylığımı açıkladığım zaman da söylemiştim 15 günde bir Karabük’e geldiğimi. Kimseyi inandırmak zorunda da değilim beni bilen biliyor. Bundan sonra Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere haftada iki gün Karabük’teyim. Ben Karabük’ten kopmadım, Kopmamda. Hemşerilerimizin bunu böyle bilmesini istiyorum” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Eskipazar Yayın: 08.05.2024 20:49
İhlas Haber Ajansı
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Eskipazar ilçesinde icra edilen faaliyette 1 şahsın aracında ve ikametinde arama yapıldı. Aramada hassas terazi, 109,56 gram kenevir bitkisi tohumu, 9,26 gram toz esrar, 5 parça halinde alüminyum folyo içerisinde 10,77 gra metamfetamin, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, sigara sarma kağıdı ve ambalajlama paketirulo halinde alüminyum folyo ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.