Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Tekin’den esnaf ve vatandaşa teşekkür

Zonguldak’ın Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, yerel seçimler sonrası ilk ziyaretini çarşı esnafına yaparak desteklerinden dolayı teşekkür etti.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde bir ilke imza atarak Alaplı’da üçüncü kez belediye başkanlığına seçilen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilk ziyaretini esnaflara yaptı. Esnafları tek, tek gezen Tekin, hayırlı işler dileyerek seçimlerde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Yerel Seçimlerde 3. kez Alaplı Belediye Başkanlığına layık gören ve yetkilendiren tüm hemşerilerime ayrıca teşekkür ettiklerini belirten Başkan Tekin, “İlçemizde sandığa giderek, güzel bir demokrasi örneği gösteren her bir vatandaşımıza tüm içtenliğimle şükranlarımı sunuyorum. Şahsıma seçim sürecinde çaldığımız her bir kapıda gösterdiğiniz sevgi ve teveccüh için de ayrıca çok minnettarız. Alaplı’mızda 10 yılı geride bıraktık. Şimdi önümüzde yeni bir 5 yıl var. Bizler geçmiş dönemlerde çok önemli çalışmalara imza attık. Önümüzdeki 5 yılda aynı aşkla ve heyecanla çalışmalarımıza devam ederek çok güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız. Seçim çalışmaları boyunca bizi yalnız bırakmayan CHP Parti teşkilatımıza, Aileme, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Belediye Meclis üyesi arkadaşlarıma, ekibimize, takdirini bizden esirgemeyen tüm halkımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Taburcu olduğu hastanenin önünde kalbi durdu, kalp masajı ile hayata döndü

Amasya’da kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan adamın çıkışta hastane bahçesinde kalbi durdu. Hastane çalışanlarının dakikalarca kalp masajı yaparak hayata tutunmasını sağladığı 59 yaşındaki hasta tedavi altına alındı. Hayat kurtaran müdahale ise saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye nazaran, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Servisi’nde kalp yetmezliği ve ritim bozukluğu nedeniyle 3 gündür tedavi gören Ali K. (59) taburcu edildi. Çıkışta yaklaşık 50 metre yürüdükten sonra kötüleşen adamın yere düşmesini yardımına koşan etraftaki vatandaşlar önledi. Kalbi duran adama birinci müdahaleyi vatandaşlar ile hastane çalışanları yaptı. Dakikalar süren kalp masajı sonrasında gelen ambulansta acil sıhhat gruplarının müdahale etmeyi sürdürdüğü hasta, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hastanın yanında kötüleştiğini anlatan emekli öğretmen Rafet Öztürk, "Hasta taburcu olmuş. Yürürken kötüleşti. Yere düşmek üzereyken tutup önledik. Sağ olsunlar hastane işçisi hayatını kurtardılar. Doktor tam 15 dakika boyunca daima kalp iletisi yaptı" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bu web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.