Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Jandarma kaçak kazı yapanlara göz açtırmıyor

Karabük Yayın: 28.03.2024 16:00
İhlas Haber Ajansı
Jandarma kaçak kazı yapanlara göz açtırmıyor

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbar üzerine yaptıklarını baskınla kaçak kazı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat ekipleri Safranbolu ilçesine bağlı Karıt köyünde kaçak kazı yapıldığı ihbar üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda bir kişi kaçak kazı yaptığı esnada ekiplerce suçüstü yakalanırken şahısla birlikte kürek, kazma, çapa ve el dedektörü ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli Jandarmadaki ifadesinin ardından sevk edildiği savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şahin’den Şehit Şenay Aybüke Yalçın’ın Annesine  Ziyaret

Safranbolu Yayın: 13.05.2024 10:47
Şahin’den Şehit Şenay Aybüke Yalçın’ın Annesine  Ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Anneler Günü dolayısıyla Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın annesi Zehra Yalçın’ı ziyaret etti.

Yalçın ailesinin Safranbolu ilçesinde ki evine giden Şahin, Zehra Yalçın’ın elini öperek Anneler Günü’nü kutladı.

Anne ve baba Sadık Yalçın ile bir süre sohbet eden Şahin, Aybüke gibi bu vatan uğruna canını esirgememiş bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür etti.

Sahinden Sehit Senay Aybuke Yalcinin Annesine Ziyaret 2

İlk öğretmen olarak güçlü toplumların temelini atan annelerin başlarının tacı ve en değerli varlıkları olduğunu belirten Şahin, “Özellikle sizin gibi şehit annelerinin hayır duaları, ülkemizin ve milletimizin üzerinden eksik olmasın. Ben başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ebediyete irtihal etmiş annelerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren anne Yalçın da kendilerini unutmayanlara teşekkür etti.