Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Eflani’de Genç Ofis Hizmete Açıldı

Manşet Yayın: 21.03.2024 12:44
Eflani’de Genç Ofis Hizmete Açıldı

Gençlerin sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerinde bir araya gelebileceği Eflani Genç Afis açılışı gerçekleştirildi.

Eflani Genç Ofis açılışına;  Vali V. Mustafa Şahin , Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven , AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Eflani İlçe Müdür V. Emrah Aydemir, Kurum amirleri, gençler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışı yapılan Genç Ofis bünyesinde; yemek yapma becerilerinin geliştirilebilmesi için Mutfak Atölyesi, Sanatsal yaratıcılıkların keşfedebileceği  Resim ve Müzik Atölyesi,

Kitap okuma ve sohbet etme imkanı sunan Kitap Kafe, Akademik kurslar ve sanatsal faaliyetler için Derslikler, eğlenceli zaman geçirebilecekleri Bilardo, Masa Tenisi ve Dart gibi oyun alanları yer alıyor. Ayrıca; oyun sever gençler için PlayStation oynama imkanı sunulacak. (Yusuf Korkmaz)

Eflanide Genc Ofis Hizmete Acildi2 jpg Eflanide Genc Ofis Hizmete Acildi3 jpg Eflanide Genc Ofis Hizmete Acildi4 jpg Eflanide Genc Ofis Hizmete Acildi5 jpg

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük Yayın: 19.05.2024 21:28
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonrası yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza Karabük-Eskipazar kara yolu Söğütlü Çeşme mevkiinde meydana geldi. H.Y. sevk ve idaresindeki 43 ACC 083 plakalı otomobil, Gerede istikametine seyir halindeyken dinlenme tesisinden çıkış yapmakta olan E.G. sevk ve idaresindeki 54 YD 069 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada sürücüler ile yolcu olarak bulunan M.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.