Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

5 ayrı suçtan aranan hükümlü yakalandı

Kastamonu Yayın: 15.03.2024 00:00
İhlas Haber Ajansı

Kastamonu’nun Daday ilçesinde 5 ayrı suçtan hapis cezası bulunan hükümlü, polis ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Daday İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 5 ayrı suçtan hapis cezası bulunan şahıs yakalandı. 2 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulunan A.B.Y., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Meunier: “En iyi maçımız olmaktan uzak bir maçtı”

Spor Yayın: 13.05.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı

Trabzonsporlu oyuncu Thomas Meunier, en iyi maçları olmaktan uzak bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, ama günün sonunda bakıldığında sahadan 3-0’lık skorla ayrıldıklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında İstanbulspor’u 3-0 mağlup eden Trabzonspor’da Thomas Menuier, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Meunier, “Maça odaklanma noktasında sıkıntılar yaşadık. Başakşehir maçına bir hazırlık yapmış olabiliriz ama gün sonunda baktığımızda 3-0’lık bir galibiyet var. Bu da bizim adımıza önemli bir galibiyet. Hep daha iyisini istiyoruz. Ligdeki yerimizi korumak istiyoruz. Önümüzdeki hafta alacağımız puanlarla yerimizi koruyacağımızı düşünüyorum” dedi.

“Katkıda bulunduğum her hafta kendimi mutlu hissediyorum”

Takıma katkıya bulunmaya çalıştığını belirten Belçikalı defans oyuncusu, “Katkıda bulunduğum her hafta kendimi mutlu hissediyorum. Teknik heyetin bana vermiş olduğu gücen ve sahadaki özgürlük bana verildiği zaman gerekli katkıyı sağlamaya çalışıyorum. Hocamızın sahada açtığı alanlara ben de asistlerle ve gollerle karşılık vermeye çalışıyorum” diye konuştu.

Real Madrid ve eski takımı Borussia Dortmund’un Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak olmalarından dolayı ise Meunier, “Tabii ki eski takımının final oynamasından dolayı çok mutluyum. Güzel bir final olacak. Çok beklenmedik bir final insanların tahminlerinin ötesindeydi. Borussia Dortmund çok iyi bir oyun ortaya koydu ve çok iyi bir direniş sergiledi. Oynadıkları bütün maçlarda bunu yaptılar. Umuyorum ki hak ettikleri şekilde o kupayı kazanacaklar. Dortmund taraftarı bu başarıyı, bu kupayı herkesten daha çok hak ettiğini düşünüyorum” sözlerini sarf etti.

İstanbul’da bir çok Trabzonlu ve Trabzonsporluların yaşadığını bildiğini belirten oyuncu, “İyi bir destek ile final oynayacağımızı düşünüyorum. Herkesin hazır olduğu bir final oynayacağız Beşiktaş’a karşı” ifadelerini kullandı.

Paylaş: