Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ramazan’da Yurtlarda Alınacak Tedbirler Konuşuldu

Karabük Yayın: 06.03.2024 15:20
Ramazan’da Yurtlarda Alınacak Tedbirler Konuşuldu

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, yurt müdürleri Eğitim Sorumluları, Manevi Rehber ve Öğrenci temsilcileriyle  bir araya gelerek, Ramazan ayında yurtlarda alınacak tedbirlerle ilgili toplantı düzenledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Ramazan ayı öncesi yurtlarda yapılan çalışmalar, öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda oruç tutmalarını sağlamak, iftar ve sahur organizasyonları, sosyal ve kültürel etkinlikler ve ramazan ayı boyunca verilecek eğitimler hakkında personele bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantıda personelinde görüş ve önerileri alınarak ekip ruhu ile çalışmaların devam edeceği hususu önemle dile getirildi. (Yusuf Korkmaz)

Ramazanda Yurtlarda Alinacak Tedbirler Konusuldu jpg

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük Yayın: 19.05.2024 21:28
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonrası yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza Karabük-Eskipazar kara yolu Söğütlü Çeşme mevkiinde meydana geldi. H.Y. sevk ve idaresindeki 43 ACC 083 plakalı otomobil, Gerede istikametine seyir halindeyken dinlenme tesisinden çıkış yapmakta olan E.G. sevk ve idaresindeki 54 YD 069 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada sürücüler ile yolcu olarak bulunan M.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.