Ramazan Öztürk tarafından
21 Şubat, 2024 12:51 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

CHP, Karabük’te Listesini Tamamlayamadı

İl Seçim Kuruluna İl Genel Meclisi üyesi aday listesi hariç Karabük Merkez’in Belediye Meclisi listesini eksik veren Cumhuriyet Halk  Partisi' listeleri henüz tamamlayamazken, sürenin dolmasına rağmen halen Belediye Meclisi listesinin tamamlanamamasına bir çok partili tepki gösterdi.

Tarihinde ikinci defa Karabük'ten Milletvekili çıkartarak bir ilke imza atan Cumhuriyet Halk Partisi, Karabük'te yine bir ilki başardı. Bu ilk, bu defa CHP'nin Karabük'te iş bilmez yöneticilerin kötü yönetimi ile başarıldı. CHP,  İl Genel Meclisi ve Karabük Merkez’in Belediye Meclisi listesini İl Seçim Kuruluna teslim etme süresini geçirerek seçime girememe tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, duruma itiraz edilmesi sonrasında toplanan İl Seçim Kurulu'nda listeler oy birliğiyle kabul edildi. Ancak Belediye Meclisi  listesinin eksik teslim edilmesi, CHP'de  listelerin hazırlanmadığını ortaya çıkardı. Bu durum partililerin tepkisini çekerken,  görüşlerini aldığımız CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, listelerin bir iki güne kadar hazırlanacağı bilgisini verdi. Cumhuriyet Halk Partisinde yaşanan bu gelişmelerin ardından partililer gerek sosyal medyadan gerekse çeşitli mecralardan CHP İl Teşkilatı ve Merkez İlçe Teşkilatına eleştirilerde bulundular. CHP İl Başkanı Vedat  Yaşar ve Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz'un istifa etmesi gerektiğini dile getiren bir çok partili CHP'nin tarihinde ilk defa bu kadar kötü bir yönetimle karşı karşıya kaldığını ifade ettiler. CHP İL GENEL MECLİSİ BELLİ OLDU Cumhuriyet Halk Partisi  İl Genel Meclisi üyeleri şu isimlerden oluştu: Hidayet Aygün, Hasan Öztürk, Necati Günaydın, Osman Çevik, Burak Çavuşoğlu (Ramazan Öztürk)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da Nisan karı: Ekipler yollarda teyakkuza geçti

Çorum’da kar yağışı tesirli olmaya başladı. Karayolları takımları tarafından kar yağışının tesirli olduğu yolda küreme çalışması başlatıldı.
Meteorolojinin soğuk hava iddiasında bulunduğu Çorum’da hava sıcaklığının düşmesinin akabinde kar yağışı tesirli olmaya başladı. Vilayet merkezinde de yağan kar yağışı yüksek rakımlı bölgeleri beyaza bürüdü. Kar yağışı ile birlikte Çorum Belediyesi, Vilayet Özel Yönetimi ve Karayolları grupları teyakkuza geçti. Gruplar akşam saatleri itibariyle başlayan kar yağışının tesirli olduğu bölgelerde tuzlama ve küreme çalışması yürütüyor. Kar yağışı sebebiyle Çorum-Samsun karayolunda şoförler suratlarını düşürerek ilerliyor.
Çorum-Samsun karayolunda seyir halinde olan şoförlerden Eren Atalay, "Şu anda Nisan ayının ortalarındayız. Birinci sefer bu türlü bir kar yağışı ile karşılaşıyoruz. Şu an Çorum-Samsun karayolu ortasındayım ve ağır bir kar yağışı ile karşı karşıyayız. Bu aylarda hiç beklemediğimiz şeylerden bir tanesi kar yağmasıydı. Çok telaşlıyız, seyahatte da zorluk çekiyoruz. Buradan trafikteki bütün araç sahiplerine, sürücülere, tır sürücülerimize ve taksilere dikkatli olmalarını, inşallah hiçbir kaza bela olmadan seyahatlerini geçirmelerini diliyorum" dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bu web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.