Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Şubat, 2024 04:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor Divan Başkanlığı adaylığını açıkladı

Trabzonspor eski asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı. Mart ayında gerçekleşecek olan Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu seçimlerinde başkan olmaya aday olduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, camiaya divan başkanı olarak hizmet etmeye devam etmek istediğini belirtti.
Basın mensupları ile bugün Gazeteciler Cemiyeti binasında bir araya gelen Hacısalihoğlu, "Ziya Bey Sahası’nda çocukluğunu geçirmiş, yeteneği, profesyonel futbolcu olmaya maalesef yetmemiş bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak açıkçası Trabzonspor’a saha içinde katkı vermeyi çok isterdim ama olmadı. Sonrasında camianın yönetici, teknik adam ve futbolcularıyla sürekli birlikteliğimin devamında, yöneticilik onurunu yaşadım. İlk yönetici olduğum günden itibaren asbaşkanlık süreci de dahil, Ziya Bey Sahası’ndaki o heyecanım, kulübe katkı verme çabamı daima zirvede tuttu. Tavizsiz şekilde önceliğim olan Trabzonspor’un çıkarları nedeniyle, iyi niyetlerinden asla şüphe etmemekle birlikte, zaman zaman yönetici arkadaşlarımla ciddi fikir ayrılıkları yaşadığım ortamlar olmadı değil. Ama bilinmelidir ki her şey sadece Trabzonspor içindi. Trabzonsporluluk ve bordo-mavi aşk nedeniyle, bunca yılın deneyimiyle, kendi alanlarında ve kulübümüzde, tecrübeli, yetenekli değerli arkadaşlarımla birlikte camiamıza divan başkanı olarak hizmete devam etmek istiyorum. Bu noktada divan başkanlığına aday sayısının çokluğu konusuna bir parantez açmalıyım. Divan başkanlığı yarışı bugüne kadar nasıl camiamıza yaraşır biçimde herhangi bir tatsızlığa neden olmadan geçmişse, sonucuyla da tarafların kulüp sevgisini ön plana çıkaracağından, bütünlüğü korumaya devam edeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Divan Kurulu’nun saygı değer üyeleri görev verdiklerinde, camiayı her daim en iyi şekilde temsil edecek, yönetimle uyum içinde çalışacak, elimizi taşın altına koymamız istendiğinde gerekeni yapacak ve yanlışlarını gördüğümüzde uyaracağımızdan emin olabilirler" dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kontrolden çıkan otomobil orta refüje savruldu: 2 yaralı

Bolu’da denetimden çıkan araba orta refüje çıktı. Meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan biri çocuk 2 kişi yaralandı.
Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolu Abant kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Sercan Ö. Yönetimindeki 67 ACF 646 plakalı Fiat marka araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle denetimden çıktı. Denetimden çıkan araç, evvel aydınlatma direğine çarptı daha sonra ise orta refüje çıkarak durabildi. Kazada Sercan Ö. ve yolcu pozisyonunda bulunan bir çocuk yaralandı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Sıhhat grupları tarafından olay yerinde birinci müdahaleleri yapılan yaralılar Mudurnu İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma grupları tarafından bölgede trafik denetimli olarak sağlanırken, maddi hasar oluşan araba alımlı yardımıyla yoldan kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.