Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Milli Eğitim Müdürü Akbaş’tan Okul Ziyaretleri

Karabük Yayın: 15.02.2024 15:10
Milli Eğitim Müdürü Akbaş’tan Okul Ziyaretleri

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş  Kayabaşı İlk/Ortaokulu, Fevzi Çakmak İlk/Ortaokulu, Mehmet Akif İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaret ettiği okullarda ilk olarak okul idarecilerinden okulların eğitim-öğretim ve fiziki durumu ile eğitim kenti Karabük projesi kapsamında yapılan faaliyetler hakkında bilgiler alan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, daha sonra derslikleri ziyaret etti.

Öğrenciler ile gelecek hedefleri, kitap okumanın faydaları, değerlerimiz, akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile lise tercihleri hakkında sohbet eden Akbaş, öğrencilere devletin eğitime sunduğu geniş imkânları en iyi şekilde kullanmalarını ve kendilerini çok yönlü olarak geliştirmelerini tavsiye etti.

Ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilere kitap hediye eden Müdür Akbaş, öğrencilere başarı temennisinde bulunarak ailelerine selamlarını iletilmesini istedi.

Öğretmenler odasında öğretmenler ile de bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü  Nevzat Akbaş Karabük’ün  akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarında büyük bir ivme kazandığını, bu başarıların temelinde ise öğretmenlerin olduğunu vurgulayarak, çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eğitim Kenti Karabük ve Dilimizin Zenginlikleri programlarının uygulama esasları noktasında değerlendirmelerde bulunan Akbaş,  ardından öğretmenlerin istek ve taleplerini dinleyerek çalışmalarında kolaylıklar diledi. (Ramazan Öztürk)

Milli Egitim Muduru Akbastan Okul Ziyaretleri2

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Polis memuru tartıştığı komşusunu öldürdü

Gündem Yayın: 17.05.2024 12:00
İhlas Haber Ajansı
Polis memuru tartıştığı komşusunu öldürdü

Çorum’un Osmancık ilçesinde polis memuru Hüseyin Çoldur, komşusu emekli Uzman Çavuş Fatih Afacan’ı tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, Çay Mahallesi Seyhan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Kargı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hüseyin Çoldur (45) ile evleri aynı sokakta bulunan komşusu emekli Uzman Çavuş Fatih Afacan (40) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Hüseyin Çoldur, komşusu Fatih Afacan’a tabancayla ateş etti. Tabancadan çıkan mermiler Afacan’ın kafa ve vücudunun farklı yerlerine isabet ederken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ambulans ile Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılan Fatih Afacan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan şüpheli polis memuru olay yerinden uzaklaşarak görev yaptığı Kargı İl Emniyet Müdürlüğü’ne tabancası ile teslim oldu.

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.