Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2024 13:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

A Milli Takım, FIFA sıralamasında 2 basamak yükseldi

A Milli Futbol Takımı, FIFA’nın şubat ayı ülkeler sıralamasında iki basamak yükselerek 1505.28 puanla 35. sırada yer aldı.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), şubat ayı dünya sıralamasını açıkladı. 2024 Avrupa Şampiyonası’na (EURO 2024) katılacak Türkiye, 1505.28 puanla iki basamak yükseldi ve 35. sıraya çıktı. 2022 FIFA Dünya Kupası şampiyonu Arjantin’in zirvedeki yerini koruduğu listenin ilk 10 sırasında değişiklik olmadı. A Milli Takım’ın EURO 2024 F Grubu’ndaki rakiplerinden Portekiz 7, Çekya da 1 basamak gerileyerek 40. sırada yer aldı. Asya Kupası’nı kazanan Katar, 21 sıra ilerleyerek 37. sıraya, Afrika Uluslar Kupası şampiyonu Fildişi Sahilli de 10 basamak çıkarak 39. sıraya yükseldi. Sıralamada ilk 10’da yer alan ülkeler şu şekilde: 1 - Arjantin (1855.20) 2 - Fransa (1845.44) 3 - İngiltere (1800.05) 4 - Belçika (1798.46) 5 - Brezilya (1784.09) 6 - Hollanda (1745.48) 7 - Portekiz (1745.06) 8 - İspanya (1732.64) 9 - İtalya (1718.82) 10 - Hırvatistan (1717.57)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da Nisan karı: Ekipler yollarda teyakkuza geçti

Çorum’da kar yağışı tesirli olmaya başladı. Karayolları takımları tarafından kar yağışının tesirli olduğu yolda küreme çalışması başlatıldı.
Meteorolojinin soğuk hava iddiasında bulunduğu Çorum’da hava sıcaklığının düşmesinin akabinde kar yağışı tesirli olmaya başladı. Vilayet merkezinde de yağan kar yağışı yüksek rakımlı bölgeleri beyaza bürüdü. Kar yağışı ile birlikte Çorum Belediyesi, Vilayet Özel Yönetimi ve Karayolları grupları teyakkuza geçti. Gruplar akşam saatleri itibariyle başlayan kar yağışının tesirli olduğu bölgelerde tuzlama ve küreme çalışması yürütüyor. Kar yağışı sebebiyle Çorum-Samsun karayolunda şoförler suratlarını düşürerek ilerliyor.
Çorum-Samsun karayolunda seyir halinde olan şoförlerden Eren Atalay, "Şu anda Nisan ayının ortalarındayız. Birinci sefer bu türlü bir kar yağışı ile karşılaşıyoruz. Şu an Çorum-Samsun karayolu ortasındayım ve ağır bir kar yağışı ile karşı karşıyayız. Bu aylarda hiç beklemediğimiz şeylerden bir tanesi kar yağmasıydı. Çok telaşlıyız, seyahatte da zorluk çekiyoruz. Buradan trafikteki bütün araç sahiplerine, sürücülere, tır sürücülerimize ve taksilere dikkatli olmalarını, inşallah hiçbir kaza bela olmadan seyahatlerini geçirmelerini diliyorum" dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.