Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Öğrencilerden Başkan Aksoy’a Ziyaret

Safranbolu Yayın: 08.04.2015 13:58
Yazar:
Öğrencilerden Başkan Aksoy’a Ziyaret

Mustafa Antepoğlu 4/B Sınıfı öğrencileri Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u ziyaret etti. Ziyarete; Okul Müdürü Alaaddin Ünal, Sınıf Öğretmeni Hatice Birsen Özdemir de katıldı. Sosyal Bilgiler dersinde yer alan yerel yönetimler konusunu işleyen öğrenciler Başkan Aksoy’a belediye çalışmaları ve Belediye Başkanının görevleri hakkında sorular sordular.
Kendisine çiçek takdim eden öğrenciler ile teker teker ilgilenen Başkan Aksoy, “Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Ben çocukları çok seviyorum çünkü sizler bizim geleceğimiz, yarınlarımızsınız. Bu nedenle sizlerin eğitimlerinde Milli Eğitim Müdürlüğümüze eğitim alanında belediye olarak her türlü desteği veriyoruz” dedi.
Bir öğrencinin Sayın Başkanım ben Cumhurbaşkanı olmak istiyorum nasıl olacağım sorusu, neşeli dakikalar yaşanmasına neden olurken, Başkan Aksoy artık herkesin gerekli talimatları yerine getirdiğinde Cumhurbaşkanı olabileceğini ancak bundan daha önemli olan noktanın okumak hatta çok okumak olduğunu kaydetti.
Okumanın önemine değinen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, kendi hayatından da kesitler anlatarak başarıya ulaşmanın yollarını çocuklara öğretti.
Ziyaretin sonunda öğrencilere teşekkür eden Başkan Aksoy çeşitli hediyeler verdi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Gündem Yayın: 27.04.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Tokat’ta kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yol kenarında devrilmiş traktör gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Mesut Çetin’in cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay önceki gün 18:00 sıralarında yalandı. İddiaya göre vatandaşlar Erbaa ilçesi Madenli köyü Barak yaylası üzerindeki yolun kenarında 10 metre aşağıya yuvarlanmış şekilde traktör olduğunu gördü. İhbar üzerine jandarma ekipleri olay yerine geldi. Olaya müdahale eden Jandarma Asayiş Timi, OYİT ekibi ve Trafik timi ile birlikte yapılan incelemede Madenli köyünde ikamet eden 45 yaşındaki Mesut Çetin’in olduğunu tespit etti. Çetin’in cansız bedeni olay yerinden alınarak Erbaa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılacak otopsinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenecek. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: