Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Adayı Köse, Dernekleri Ziyaret Etti

Manşet Yayın: 07.02.2024 12:37
Başkan Adayı Köse, Dernekleri Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse, 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Yardımseverler Derneği Safranbolu Şubesi ve Emekli Öğretmenler Derneği’ni ziyaret etti.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Safranbolu’da Belediye Başkanı seçilerek CHP’ye 42 yıl sonra büyük bir başarı kazandıran ve 2024 yılına kadar bulunduğu Belediye Başkanlığı koltuğunda uyguladığı sosyal belediyecilik anlayışı ile Türkiye’de birçok Belediyeye örnek olan Mimar Elif Köse, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde halkın teveccühünü alarak tekrar Belediye Başkanı seçilmek adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Baskan Adayi Kose Dernekleri Ziyaret Etti1 scaled

Bulunduğu her ortamda partili partisiz herkesin takdirini toplayan Başkan Köse, Türkiye Yardımseverler Derneği Safranbolu Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Nurdan Bayramgil ve dernek yönetici ile üyeleri tarafından kapıda karşılanan Köse, burada bir süre görüş alışverişinde bulundu. Dernek Başkanı Bayramgil Başkan Köse’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek faaliyetleri hakkında kendisine bilgiler aktardı. Gördüğü misafirperverlikten ötürü Yardımseverler Derneği yönetici ve üyelerine teşekkür eden Mimar Elif Köse ziyaretlerini Safranbolu Emekli Öğretmenler Derneği ile sürdürdü. Dernek Başkanı İsmail Timar ve yönetim kurulu üyeleri ile çay içip sohbet eden CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse her iki dernek çatısı altından muazzam işler yapıldığını, Safranbolu’yu birlikte yarınlara taşıyacaklarını belirterek dernek yönetici ve üyelerine teşekkürlerini iletti. Başkan Köse dernek ziyaretlerinin ardından Sunal Tülbentçi Öğretmenevi Müdürü Şakir Göktaş’ı makamında ziyaret etti. Köse, Göktaş’a öğretmenevi hakkında aktardığı faaliyet detayları ve hoş sohbeti adına teşekkür etti.   Ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimleri ile sona ererken CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Elif Köse’ye CHP Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ve parti yöneticileri ile Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal eşlik etti. (Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük Yayın: 19.05.2024 21:28
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonrası yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza Karabük-Eskipazar kara yolu Söğütlü Çeşme mevkiinde meydana geldi. H.Y. sevk ve idaresindeki 43 ACC 083 plakalı otomobil, Gerede istikametine seyir halindeyken dinlenme tesisinden çıkış yapmakta olan E.G. sevk ve idaresindeki 54 YD 069 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada sürücüler ile yolcu olarak bulunan M.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.