Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cezaevinden çıkar çıkmaz eşi ve çocuğuyla enerji nakil hattı kablosu çalmaya gitti

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde jandarma ekiplerince durdurulan araçta yapılan aramada enerji nakil hattı ile çok sayıda malzeme ele geçirildi. Olaya karışan şahsın Aralık ayında cezaevinden çıktığı ve eşi ile çocuğunu da yanına alarak kablo hırsızlığı yaptığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Azdavay ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araç içerisinde arama yapıldı. Yapılan aramada 21 adet 90 santimetre ebadında enerji nakil kablosu, 2 top soyulmuş kablo, 3 adet bıçak, 2 adet pense, 1 adet bağ budama makası, 1 adet demir törpüsü, 1 adet kerpeten, 1 adet yan keski, 1 adet balta ve 1 adet spatula ele geçirildi.
Olayla ilgili C.Ç. ile araçta bulunan H.G. ve G.Ç. gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen C.Ç. tutuklanarak cezaevine konulurken, H.G. ve G.Ç. serbest bırakıldı.
Öte yandan, C.Ç. isimli şahsın, Ocak 2023 yılında imam nikahlı eşi H.G. ile birlikte aynı bölgede enerji nakil hattı çalarken yakalanarak, yapılan yargılama sonucunda C.Ç. 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. C.Ç., Aralık 2023 yılında cezaevinden tahliye olduktan sonra Ocak 2024 yılı içerisinde aynı bölgede imam nikahlı eşi H.G. ve kızı G.Ç. ile birlikte tekrar enerji nakil hattı kablosu çalarken yakalandı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da Nisan karı: Ekipler yollarda teyakkuza geçti

Çorum’da kar yağışı tesirli olmaya başladı. Karayolları takımları tarafından kar yağışının tesirli olduğu yolda küreme çalışması başlatıldı.
Meteorolojinin soğuk hava iddiasında bulunduğu Çorum’da hava sıcaklığının düşmesinin akabinde kar yağışı tesirli olmaya başladı. Vilayet merkezinde de yağan kar yağışı yüksek rakımlı bölgeleri beyaza bürüdü. Kar yağışı ile birlikte Çorum Belediyesi, Vilayet Özel Yönetimi ve Karayolları grupları teyakkuza geçti. Gruplar akşam saatleri itibariyle başlayan kar yağışının tesirli olduğu bölgelerde tuzlama ve küreme çalışması yürütüyor. Kar yağışı sebebiyle Çorum-Samsun karayolunda şoförler suratlarını düşürerek ilerliyor.
Çorum-Samsun karayolunda seyir halinde olan şoförlerden Eren Atalay, "Şu anda Nisan ayının ortalarındayız. Birinci sefer bu türlü bir kar yağışı ile karşılaşıyoruz. Şu an Çorum-Samsun karayolu ortasındayım ve ağır bir kar yağışı ile karşı karşıyayız. Bu aylarda hiç beklemediğimiz şeylerden bir tanesi kar yağmasıydı. Çok telaşlıyız, seyahatte da zorluk çekiyoruz. Buradan trafikteki bütün araç sahiplerine, sürücülere, tır sürücülerimize ve taksilere dikkatli olmalarını, inşallah hiçbir kaza bela olmadan seyahatlerini geçirmelerini diliyorum" dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.