Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Din Öğretimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İşleyen Karabük’te

Karabük Yayın: 11.01.2024 13:14
A+ A-
Din Öğretimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İşleyen Karabük’te

Din Öğretimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İşleyen, il ve ilçelerde görev yapan okul ve kurum yöneticileriyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, il genelinde devam eden eğitim-öğretim faaliyetleri, ‘Eğitim Kenti Karabük’ projesi, kurumlar arası iş birliği çalışmaları ve eğitim yatırımları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

AW117620 03 jpg
Din Öğretimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İşleyen ise, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’in selamlarını ileterek sözlerine başladı.
Türkiye Yüzyılı hedefleri ile ilişkilendirilen yeni dönem eğitim politikaları hakkında bilgi paylaşımında bulunan İşleyen, Genel Müdürlük siteleri, EBA Platformu, mevzuat ve yönetmeliklerin takibi gibi birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.
Toplantı soru-cevap bölümü ile son buldu.

AW117620 01 jpg
İki günlük program çerçevesinde sırasıyla öncelikli olarak Safranbolu, Yenice ve Eskipazar ilçelerinde kaymakamları ziyaret eden Genel Müdür İşleyen daha sonra okul/kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin de hazır bulunduğu programlarda ilk olarak okulların eğitim-öğretim ve fiziki durumu hakkında okul idarecilerinden bilgi alan İşleyen, gittiği okullarda sınıf ziyaretleri gerçekleştirerek öğrenciler ile gelecek hedefleriyle ilgili sohbet edip, onlara kendilerini akademik başarının yanı sıra kendilerini çok yönlü geliştirmelerini ve değerleri özümsemeleri konularında tavsiyelerde bulundu. (Ramazan Öztürk)AW117620 04 jpg

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın Acı Günü

Manşet Yayın: 21.09.2024 14:24
A+ A-
Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın Acı Günü

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Karataş, annesi Elif Karataş’ın vefatı nedeniyle Karabük’te son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreni, 100. Yıl Mahallesi’ndeki Yeni Camii’nde gerçekleştirildi. Burada taziyeleri kabul eden Mustafa Karataş, acılı gününde yalnız bırakılmadı.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Elif Karataş, Karabük köyü mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine Karabük Valisi Mustafa Yavuz, eski TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, eski AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, KARDEMİR Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karataş ailesine başsağlığı dileriz.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455