Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

11 yıl hapsi cezası ile aranan zanlı yakalandı

Gündem Yayın: 02.01.2024 12:24
İhlas Haber Ajansı
11 yıl hapsi cezası ile aranan zanlı yakalandı

Zonguldak’ta hakkında çeşitli suçlardan 11 yıl 7 ay hapis cezası bulunan zanlı ekiplerce yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan detaylı araştırmalar neticesinde, “Kasten Yaralama, Dolandırıcılık, Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık, Kullanımları Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık ve Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kitlenmek Suretiyle Hırsızlık” suçlarından hakkında 11 yıl 7 ay hapis cezası bulunan zanlı zanlı Kilimli ilçesinde yakalandı.

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları çerçevesinde ifadesi alınan zanlı sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un Belçikalı futbolcusu Meunier, eşi ve çocukları ile Uzungöl’ü gezdi

Spor Yayın: 20.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor’un Belçikalı futbolcusu Meunier, eşi ve çocukları ile Uzungöl’ü gezdi

Trabzonspor’a sezon ortasında transfer olan Thomas Meunier, Trabzon’u sevdi. Meunier, eşi ve çocukları ile dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’ü gezdi.

Trabzonspor’un sezon ortasında Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’dan 1.5 yıllığına transfer ettiği Belçikalı futbolcu Thomas Meunier, tatil günlerinde kenti geziyor. Başarılı futbolcunun son adresi ise dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl oldu. Eşi Deborah Panzokou ve 3 çocuğu ile birlikte doğa harikası Uzungöl’ü ziyaret eden deneyimli futbolcu, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Paylaş: