Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Vergili Bahçeli ile görüştü, adaylığı kesinleşti

Manşet Yayın: 28.12.2023 15:19
Başkan Vergili Bahçeli ile görüştü, adaylığı kesinleşti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili bugün Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine giderek, genel Başkan Devlet Bahçeli ile görüştü.  Başkan Vergili’nin Bahçeli ile görüşmesi sonrası MHP Karabük İl Başkanlığından yapılan basın açıklamasında, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı adayımız Rafet Vergili’dir” denildi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin tekrar belediye başkanı adayı olarak açıklanmasından sonra Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu yaptığı basın açıklamasında “ Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili Hareketin Merkezinde Bilge Liderimiz, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret ederek hayır dualarını aldılar, değerli hemşehrilerimize selamlarını getirdiler. Üç dönemdir Karabüklü vatandaşlarımızın karşısına Memleketimize hizmet etmek niyetiyle çıktık ve kıymetli hemşehrilerimizin takdiriyle Belediye Başkanlığı makamına layık görüldük. Almış olduğumuz emaneti Karabük de yaşayan her vatandaşın bizlere teslim etmiş olduğu vebalini unutmadan verdiğimiz her sözü yerine getirmeye çalıştık. Bu vesileyle Karabükümüze elimizden gelenin en iyisini yapabilmek adına 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayımızdır” dedi. (Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Manşet Yayın: 18.05.2024 12:48
Karabük’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Karabük’te aynı yönde seyir halinde olan otomobil ile motosikletin çarpıştığı yaralamalı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Aydınlıkevler Mahallesi Tevfık Fikret Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobil, önünde seyir halindeyken sağa dönüş yapmak isteyen E.A. (17) idaresindeki 78 ABM 765 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, çöp konteynerine ve bir evin bahçesinin demir korkuluklarına çarparak durabilirken, motosikletle sürüklenen E.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Facianın eşiğinden dönülen kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!