Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

MHP’nin Adayları Belli Oldu

Manşet Yayın: 15.12.2023 11:35 |Güncelleme:28.12.2023 11:52
MHP’nin Adayları Belli Oldu

Karabük Rafet Vergili, Yenice Zeki Çaylı, Eskipazar Sırrı Şen, Eflani Hüsnü Akın, Yortan Ali Şık, Safranbolu ve Ovacık Adayları ise henüz belirlenmedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisinde Safranbolu ve Ovacık haricinde Karabük Merkez Yenice, Eskipazar, Eflani ve Yortan belediye başkan adayları belli oldu.

Üç dönemdir Karabük Belediye Başkanlığını yapan Rafet Vergili’nin 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde Karabük Belediye Başkanı adayı olarak tekrar seçimlere gireceği öğrenilirken, Başkan Vergili’nin Ankara’ya davet edildiği öğrenildi.

Yenice’de mevcut Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın tekrar aday gösterileceği belirtilirken, Eskipazar’da Hüseyin Dönmez’in aday adayı olmayacağı aday adayı olan MHP İl Genel Meclisi Üyesi Sırrı Şen Eskipazar Belediye Başkan adayı olacak.

Milliyetçi Hareket Partisi Eflani’de Hüsnü Akın’ı belediye başkanı adayı gösterirken, Yortan’da ise mevcut belediye Başkanı Ali Şık tekrar aday göstereceği öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Safranbolu ve Ovacık adaylarının da birkaç gün içinde belirleneceği ifade ediliyor.

(Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Manşet Yayın: 18.05.2024 12:48
Karabük’te motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kaza kameraya yansıdı

Karabük’te aynı yönde seyir halinde olan otomobil ile motosikletin çarpıştığı yaralamalı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Aydınlıkevler Mahallesi Tevfık Fikret Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobil, önünde seyir halindeyken sağa dönüş yapmak isteyen E.A. (17) idaresindeki 78 ABM 765 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, çöp konteynerine ve bir evin bahçesinin demir korkuluklarına çarparak durabilirken, motosikletle sürüklenen E.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Facianın eşiğinden dönülen kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!