Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2023 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da karın kapattığı 39 köy yolu açıldı

Kastamonu’da kar yağışı sebebiyle kapanan 39 köy yolu ulaşıma açılırken, 12 köy yolunda ise ekiplerin çalışmaları sürüyor.
Kastamonu’da etkili olan kar yağışı sebebiyle kapanan köy yolları İl Özel İdaresi Müdürlüğü ekipleri tarafından açılıyor. Önceki gün etkili olan kar yağışı sebebiyle kapanan 39 köy yolu ulaşıma açıldı. Ağlı ilçesinde 1, Azdavay ilçesinde 2, Küre ilçesinde 9 olmak üzere 12 köye ise ulaşım sağlanamıyor. Karla mücadele ekipleri kapanan 12 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ülkeye kaçak yollarla giren 4 şahıs ormanlık alanda donmak üzereyken bulundu

Artvin’in Gürcistan hududunda, yasa dışı yollarla Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra ormanlık alanda kaybolan ve donma tehlikesi geçiren 4 şahıs, jandarma takımlarının operasyonuyla kurtarıldı.
Olay, 9 Nisan 2025 tarihinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Gürcistan hudut sınırından Türkiye’ye kaçak yollardan giriş yaptığı tespit edilen şahısların, kar yağışı nedeniyle ormanlık alanda kaybolduğu ihbarı üzerine bölgeye Jandarma Komando, Asayiş ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri sevk edildi.
Sarp ve şiddetli arazi kurallarında yürütülen çalışmalar sonucunda donmak üzere olan 4 kişi bulunarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavilerinin akabinde taburcu edilen şahıslar, jandarma tarafından gözaltına alındı. Haklarında başlatılan isimli sürecin tamamlanmasının akabinde mahkemeye çıkarılan kaçak göçmenler, tutuklanarak Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.