Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2023 00:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Düzce’de göz gözü görmüyor

DÜZCE (İHA) – Düzce kent merkezinde sabah saatlerinde sis yüzünden göz güzü görmüyor.
Düzce şehir merkezinde gece saatlerinde başlayan sis sabah saatlerinde etkisini sürdürdü. Görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düştüğü sis sebebiyle araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri, vatandaşları görüş mesafesinin düşmesine sebep olan sise karşı uyararak, sürücülerin farlarını yakmalarını, hız kurallarına uymalarını ve yayalara karşı daha dikkatli seyir etmelerini istedi.
Vatandaş, “Kışın gelmesi ile Düzce’nin meşhur sisi başladı. Düzce’nin bir ova olması sebebiyle yukarılardan inen hava nedeniyle sis tabakası oluşuyor. Soğuk havanın da sis oluşumunda etkisi büyük tabi ki gece saatlerinde başlayan sis sabahları görüş mesafesini gittikçe düşürüyor. Kışın başlangıcında genelde sis oluyor kar yağdığında zaten sisi yoğun bir şekilde görüyoruz” dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Uzungöl nisan ayında karla kaplandı

Trabzon’un Çaykara ilçesinde bulunan dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl nisan ayında yağan karla beyaza büründü, kartpostallık imajlar ortaya çıktı.
Trabzon’un Çaykara ilçesinde bulunan yaz aylarında bölgeyi kaplayan çam ağaçları ve yemyeşil bitki örtüsü ile ilgi gören bin 90 rakımlı doğal hoşlukları ile ünlü Doğu Karadeniz’in turizm merkezi Uzungöl, nisan ayında yağan karla birlikte beyaza büründü.
Uzungöl’e gelen vatandaşlardan Yakup Karış, "Gördüğünüz üzere Uzungöl’de dört mevsimi tıpkı anda yaşayabiliyoruz. Hava pek soğuk lakin muazzam bir manzara var. Bir tarafta baharın gelmesiyle montlarımızı çıkarmışken öteki yandan da bir anda gelen kar ile tekrar montlarımızı giymiş olduk. Burada süper bir imaj var. Dağlarımız yeniden karlandı. Herkese buraya gelmelerini tavsiye ediyorum" dedi. Bir öteki ziyaretçi Engin Akyüz ise, "Sabah güne kar sürprizi ile uyandık. Sabah erken saatlerde yaklaşık 50 santimetreye kadar kar vardı. Gördüğümüzde çok şaşırmıştık. Lakin güneşin açmasıyla kar eridi. Uzungöl her mevsim olduğu üzere bu mevsimde de hoş. Dört mevsimi bir ortada yaşayabiliyoruz. Hakikaten görülmeye bedel bir görünüm var" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.