Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’den Açıklama

Safranbolu Yayın: 18.11.2023 13:36
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’den Açıklama

Başkan Köse “Safranbolu’yu Hem Koruyor Hem Güzelleştiriyoruz”

Safranbolu Belediyesi tüm birimleri ile Dünya Miras Kenti’ni korumak ve güzelleştirmek adına çalışmalarına devam ediyor.Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personelleri Safranbolu’yu köşe bucak temizlemeye, yeni alanların temellerini oluşturmaya devam ediyor. Safranbolu Belediyesi’nin tamamı ile kendi üretimi olan demir korkuluklardan, ahşap malzemelere kadar birçok ürün Safranbolu’nun farklı noktalarında yerini alırken mahalleler, sokaklar, kanalizasyonlar kar yağışları öncesi temizleniyor. Sosyal Belediyecilik anlayışını kentin her bölgesinde hissettiren Safranbolu Belediyesi tüm birimleri ile üretmeye, yenilemeye, yeni alanlar inşa etmeye en önemlisi de Dünya’nın en iyi korunan 20 şehrinden biri olan Safranbolu’yu tarihi, kültürü ve doğasıyla korumaya devam ediyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse konu ile ilgili yaptığı açıklamasında: “Sosyal Belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini sergileyip kültürel faaliyetlere imza atarken aynı zamanda da gerek mimari gerekse temizlik anlamında benzeri olmayan Safranbolumuzu hem koruyor hem de güzelleştiriyoruz. Sokaklar da gördüğünüz çiçeklerden konuldukları ahşap saksılara korkuluklardan duraklara kadar birçok malzemeyi kendimiz üretiyor yaptığımız her işte Safranbolu’nun adına yakışır özel tasarımlar sunuyoruz. Kentimiz için gece gündüz çalışan biribirinden  değerli tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.(Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ligin son haftasında Akintola sahada olamayacak

Spor Yayın: 19.05.2024 08:24
İhlas Haber Ajansı
Ligin son haftasında Akintola sahada olamayacak

Çaykur Rizesporlu oyuncu David Akintola, Kasımpaşa maçının 72. dakikasında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Karşılaşmanın 72. dakikada Çaykur Rizesporlu David Akintola, Ben Quanes ile girdiği ikili mücadelede Quanes yerde kaldı. Faul gerekçesiyle maçı durduran hakem Burak Pakkan sarı kartına başvurunca sınırda olan David Akintola cezalı duruma düştü. Akintola Çaykur Rizespor’un ligin 38. haftasında Hatayspor ile oynayacağı maçta yer alamayacak.

Paylaş: