Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bafra’da narkotik uygulaması: 28 kişi yakalandı

Gündem Yayın: 05.11.2023 04:48
İhlas Haber Ajansı
Bafra’da narkotik uygulaması: 28 kişi yakalandı

Samsun’un Bafra ilçesinde, polis tarafından düzenlenen narkotik uygulamasında uyuşturucu maddeyle yakalanan 28 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve şube müdürlükleri ekiplerinin de desteğiyle narkotik uygulaması düzenledi. Yapılan uygulamada, bin 972 adet sentetik ecza, 42,65 gram metamfetamin, 1,40 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 41,65 gram esrar, 2 adet ecstasy, 6 adet uyuşturucu kullanımına yarar aparat, 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız tüfek, 10 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Olayla ilgili 28 kişi yakalanarak hakkında adli işlem başlatıldı.

Paylaş:

Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Osmancık’a ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

Gündem Yayın: 06.07.2024 00:52
İhlas Haber Ajansı

Çorum’un Osmancık ilçesinde sağanak ve dolu yağışı etkili oldu.

İlçede öğleden sonra etkili olan sağanak ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken bazı bölgelerde ise ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Çiftlikler Mahallesinde sera naylonlarını delen ceviz büyüklüğündeki dolu, ağaç yapraklarını ve cevizleri de yere serdi. Bazı dolu tanelerinin ise cevizden de büyük olduğu görüldü.

Paylaş: