Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

CHP, 7 Haziran’a Yelken Açtı

Gündem Yayın: 02.03.2015 08:18
Yazar:
CHP,  7 Haziran’a Yelken Açtı

CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel: “Teşkilatlarımızda yaptığımız değişikliklerle birlikte heyecan ve umutla 7 Haziran’a doğru yola çıktık”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Erdoğan Dinçel, göreve geldikleri andan itibaren teşkilatlarda yaptıkları yeniliklerle birlikte 7 Haziran’a doğru heyecan ve umutla yola çıktıklarını söyledi.
Her yapılan değişikliğin yeni bir umut olduğunu belirten CHP İl Başkanı Av. Erdoğan Dinçel; “CHP’de geçtiğimiz günlerde örgüt yenilemesine gidildi. Bu CHP’de yeni bir umut, yeni bir heyecan ve yeni bir coşku ortaya çıkardı. Bu geçmişte görev yapan arkadaşlarımızın başarısız olduğu ve çalışmadıkları anlamına gelmiyor. Bu arkadaşlarımıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Her yeni bir değişiklik yeni bir umut demektir. Bu neden CHP’de önümüzdeki günlerde yeni bir umuda doğru yola çıkacağız. Adaylarımızla bugünden itibaren başlayarak 7 Haziran’a doğru yürüyüşe çıkacağız. Bu süre içersinde yoğun bir çalışma içersine girdik. Atanan İl Yönetimimiz hemen örgütlerdeki eksikleri, yenileşmeleri sağlamak için yola çıktı. İlçelerimizde yenileşmelere gittik, ilçelerimizi denetledik, arkadaşlarımızı motive ettik, yeni görevler verdik ve Karabük’te bir takım yeniliklere gittik. Safranbolu’da görevden alınan örgütümüzün yerine yeni arkadaşlarımızı görevlendirdik. Safranbolu İlçe binamızı değiştirdik, bu şekildeki çalışmalarımızla birlikte bir heyecanla, bir umutla 7 Haziran’a doğru yola çıktık” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: