Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Fiyat etiketlerine “Lütfen almayın” yazarak, İsrail ürünlerine karşı boykot başlattı

Haberde İnsan Yayın: 23.10.2023 13:14
Fiyat etiketlerine “Lütfen almayın” yazarak, İsrail ürünlerine karşı boykot başlattı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir market sahibi, İsrail’in Filistin’e uyguladığı saldırılara tepki göstererek, İsrail ürünlerinin etiketine “Lütfen satın almayınız” yazdı.
İsrail’in uyguladığı politikaya tepkiler devam ederken, Fatsa ilçesinde market işletmecisi Hüseyin Akot, bir haftadan uzun bir süre uğraşarak, İsrail ürünlerini tespit etti. Bu ürünlerin fiyat etiketlerine “İsrail ürünüdür lütfen satın almayınız” yazan Akot, ayrıca işyerinin girişlerine de pankart asarak tepkisini gösterdi. Akot, bundan sonraki süreçte İsrail ürünleri satmayacağını söyledi.

AW059104 01 jpg

“Vatandaşların bizi anlayış ile karşılayacağını düşünüyorum”
Market sahibi Hüseyin Akot, bu konuda vatandaşlardan da anlayış beklediklerini belirterek, “İsrail zulmüne içimiz el vermiyor. Müslümanların ayağa kalkması, İsrail’e haddini bildirmesi lazım. Bizim elimizden gelen İsrail’in mallarını boykot etmektir. Bir haftadan bu yana İsrail ürünlerini almamak için çalışıyorum, elimde az ürün kaldı, onları da en kısa zamanda raftan kaldıracağım ve İsrail ürünlerini satmamak için boykot başlatıyorum. İnşallah herkes bunu yaparak en azından ekonomilerine bir darbe vurmuş oluruz. Bu konuda vatandaşların da bizi anlayış ile karşılayacağını ve destekleyeceğini biliyorum. Gıda sektöründe Türkiye zaten kendi ürününü kendisi üretiyor” diye konuştu. (İHA)

AW059104 04 jpg

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Devrek’te Zabıta Teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlandı

Zonguldak Yayın: 07.09.2024 04:37
İhlas Haber Ajansı
Devrek’te Zabıta Teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlandı

Zabıta Teşkilatının 198. Kuruluş yıldönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Devrek Belediyesi tarafından Zabıta Teşkilatının 198. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler organize edildi. Devrek Cumhuriyet Alanında düzenlenen etkinliklere çelenk sunumu ile başlandı. Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve zabıta ekiplerinin hazır bulunduğu programda konuşan Başkan Ulupınar, ”İlçemizde zabıta ekiplerimiz çok zor görevler üstlenmektedir. Konularında haklı oldukları bile zaman zaman vatandaşlarımızla karşı karşı gelmektedirler. Ben bir başkan olarak arkadaşlarımın her daim arkasındayım. Ekiplerimiz vatandaşlara karşı en iyi şekilde davranmaya çalışıyorlar ben bunun farkındayım ve yaptıkları görevlerinin de takibindeyim. İlçemizde arkadaşlarımız görevlerini yerine getirmekte güçlük çekiyorlar özellikle ilçemizde ki trafik sorunu bunun başlıca nedenlerinden birisi ama inşallah ilçe trafiğini en kısa sürede rahatlatacağız bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan bu konuda sabır bekliyor, teşkilatımızın kuruluş yıldönümü gerek vatandaşlarımıza ve gerekse de arkadaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Belediye Başkanı Özcan Ulupınar programın ardından zabıta teşkilatında görev yapan ekip ve aileleri ile düzenlenen yemekte bir araya gelirken, Zabıta Müdürü Abdürrahim Altuntaş tarafından Ulupınar’a günün anısına çiçek takdim edilirken, Ulupınar’da zabıtalara teşekkür plaketi takdim etti

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455