Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Ayıdan korunmak için çocuğuyla arabanın üstüne çıktı

Manşet Yayın: 17.10.2023 10:07
Ayıdan korunmak için çocuğuyla arabanın üstüne çıktı

Karabük’te indiği şehir merkezinde bir kafeye giren yavru ayı güvenlik kamerasına yansırken, bir şahsın oğlu ile saldırıdan araç üzerine çıkarak kurtulduğu görüldü.
Dün gece yarısı şehir merkezine inen ayılar cep telefonu ile görüntülendi. Daha sonra birbirinden ayrılan ayılar farklı bölgelerde görüldü. Bu gece de yavru ayılardan birinin Ergenekon Mahallesi’nde bir kafeye girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde içeriye giren ayının bir süre sonra dışarı çıktığı ve vatandaşların panik içerisinde kaldığı anlar yer aldı. Bir şahsın ayının kaçışı sırasında oğlu ile birlikte park halindeki bir araç üzerine çıkarak kurtulduğu anlar da kameraya yansıdı. (İHA)

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Elektrik Trafosunu Çöplüğe Çevirdiler

Manşet Yayın: 17.05.2024 16:01
Elektrik Trafosunu Çöplüğe Çevirdiler

Hürriyet Caddesinde Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası ve  Mako Çarşısı yanında bulunan elektrik trafosunun etrafını kaparak çöplüğe çevirdiler. Buraya atılan karton ve diğer yanıcı materyaller tehlike saçarken,  yetkililerin hiç bir önlem almaması tepkilere neden oluyor.

Bu alanda daha önce de yangın çıktığı belirtilirken, trafonun zarar görmesi nedeniyle  caddeye bir süre elektrik verilemediği ifade edildi. Yangının ardından  apılan incelemelerde trafonun etrafına karton ve kağıt gibi yanıcı çöplerin atıldığı, yoldan geçenlerinde sigara izmariti atmak suretiyle yangının meydana geldiği ifade edilmişti. Ancak gelinen süreçte bu alanda halen daha önlem alınmadığı gözlenirken, yetkililerin duyarsızlığı ve sorumsuzluğu tepki çekiyor.  Cadde üzerindeki esnaflar alanda bulunan trafonun kaldırılmasını ya da etrafının açılarak çöp atılmasını engellenmesini  istiyor.