Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Avcı, “Milletimize verdiğimiz her sözü tutmaya devam edeceğiz”

Zonguldak Yayın: 16.10.2023 08:48
İhlas Haber Ajansı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, TTK’ya bin 500 işçi alımı sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 bin işçi alımı müjdesi sonrası bin 500 işçinin kura çekimi ile belirlendiğini ifade eden Avcı, şöyle dedi:

“Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın; ilimizi yeniden enerji üssü yapan Filyos Doğalgaz Tesisi açılışında verdiği, 2 bin işçinin TTK’da istihdam edilmesine dair sözü, şükürler olsun ki dün gerçekleştirdik. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Alparslan Bayraktar ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın katılımlarıyla, elektronik olarak noter huzurunda, tamamen şeffaf bir şekilde icra edilen kurada 1500 kardeşimiz TTK’da istihdam edilme sevinci yaşadı. Fakat Zonguldak’ımızın lehine her meseleye muhalif olanlar, bu sevince de gölge düşürmek amacıyla yine bir takım açıklamalarda bulundular. Dün gerçekleştirilen kura programına katılan CHP Milletvekili, siyasi nezaket gösterilerek sahneye davet edilmiş, yeni alımların gerçekleşmesi temennisinde bulunarak, bakanımızın riyasetinde kurada ismi çıkan kardeşlerimizin isimlerini okumuştur. Hal böyle iken, günlerdir yaptığı açıklamalarla süreci baltalamaya çalışan CHP Milletvekilinin; kuraya kendi katılmasına rağmen, şeffaflığa gölge düşürücü ifadeleri tamamen hezeyandır. Bizler Ak Parti olarak daima; Zonguldak’ımızı yeni projeler ve mevcut devam eden yatırımlarla Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda ileri taşımaya devam ederken, seçim sürecinde milletimize verdiğimiz her sözü tutmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da sıkça ifade ettiği gibi, onlar konuşur AK Parti yapar.”

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kariyer Günü etkinliği 67 başarılı ismin katılımı ile gerçekleşti

Zonguldak Yayın: 11.05.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Kariyer Günü etkinliği 67 başarılı ismin katılımı ile gerçekleşti

Kdz.Ereğli Anadolu Lisesi Kariyer Günü etkinliği farklı mesleklerden 67 başarılı ismin katılımı ile gerçekleşti.

Karadeniz Ereğli’nin köklü eğitim kurumlarından Kdz.Ereğli Anadolu Lisesi’nin (KEAL) geleneksel olarak her yıl düzenlediği Kariyer Günü programı, bu yılda devam etti. 32 ayrı salonda 3 ayrı oturum halinde süren etkinlikte, çoğunluğu KEAL mezunu 67 başarılı isim, öğrencilere meslekleri hakkında bilgiler verirken kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

Etkinlikte Avukatlık, Çevre Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Podoloji, Kamu Yönetimi, İnşaat Mühendisliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Dil ve Konuşma Terapistliği, Peyzaj Mimarlığı, Diyetisyen, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Ebelik, Gazetecilik, Elektrik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Diş Hekimliği, Eczacılık, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mimarlık, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı, Veterinerlik, Şehir ve Bölge Planlamacılığı gibi çok sayıda meslek dalıyla ilgili öğrencilere bilgiler verildi.

96 oturumun gerçekleştiği etkinliğin sonunda katılımcılara hediye takdim edilirken, birlikte bir hatıra fotoğrafı da çekildi.