Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Atık toplama saati dışında çıkınca aracı bağlandı

Gündem Yayın: 09.10.2023 20:00
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Atık toplama saati dışında çıkınca aracı bağlandı

Düzce’de alınan karar sonrasında atık toplama saatleri dışında sokağa çıkarak atık toplayan sürücü yakalandı. Araç bağlanırken, sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan 19 bin lira cezai işlem uygulandı.

Düzce Belediyesi tarafından alınan karar gereği üç tekerlekli araçlar ile atık toplama saatlerinin 20.00 ile 06.00 arasında olması kararlaştırıldı. Bu kararın ardından yapılan çalışmalarda sürücülere bilgilendirme yapılırken, atık toplama saatleri dışında sokağa çıkan araçlara cezai işlem uygulanmaya başlandı. Bu çerçevede polis ekiplerinin Aziziye Mahallesi’nde yaptığı uygulamada bir sürücünün atık topladığı belirlendi. Yapılan kontrollerde araç sürücüsünün ehliyetinin ve oturum izninin olmadığı belirlendi. Şahıs Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, atık topladığı araç ise bağlanarak emniyet otoparkına çekildi. Sürücüye ayrıca ehliyetsiz araç kullanmak suçundan 19 bin lira cezai işlem uygulandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Belen İlk ve Ortaokulu’nun Yüzde 45’i Tamamlandı

Manşet Yayın: 27.09.2024 11:23
A+ A-
Belen İlk ve Ortaokulu’nun Yüzde 45’i Tamamlandı

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Merkez İlçe’de inşaatı devam eden 16 Derslikli Belen İlk ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, çalışmaların belirlenen takvim içerisinde bitirilmesini isteyerek kolaylıklar diledi.

Okul inşaatı kapsamında değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Okullarımızın en sağlam şekilde yapılmasını ve göz aydınlığı çocuklarımızın en güvenli binalarda eğitim alması olmazsa olmazımızdır. İl Yapım Programları kapsamında gerçekleştirilen Belen İlk ve Ortaokulu inşaatı hızla devam ediyor. İl Özel İdaremiz ile birlikte süreci aşama aşama yakından takip ediyoruz. Okul inşaatının fiziki gerçekleşme oranı yüzde 45’e ulaştı. Eğitim Kenti İlimize yakışır bir okul inşa ediyoruz. Bu çalışmalarda emeği olan, eğitim ve öğretimi güçlendirme gayesinde olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455