Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Bartın’da kamyonet ile çarpışan otomobil alev topuna döndü: 1 ölü, 2 yaralı

Gündem Yayın: 04.10.2023 16:24
İhlas Haber Ajansı
Bartın’da kamyonet ile çarpışan otomobil alev topuna döndü: 1 ölü, 2 yaralı

Bartın’da bir kamyonet ile çarpışan otomobil alev topuna döndü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken, diğer araçta bulunan iki kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bartın Arıt yolu Sipahiler Köyü mevkisinde Sipahiler Köyü istikametinden seyir eden ve anayola çıkmak isteyen Mehmet Bayrak (42) yönetimindeki 67 SE 550 plakalı kamyonet ile, Bartın istikametinden gelen 41 yaşındaki Zeyit Baş yönetimindeki 67 AAH 518 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın hemen ardından alev alan otomobil kısa sürede alev topuna döndü. Yanan otomobilin sürücüsü Zeyit Baş, vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılmaz hale gelirken, yaralılar ise olay yerine yönlendirilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı Zeyit Baş ile diğer araçta bulunan sürücü Mehmet Bayrak ve yolcu Hasan Köroğlu (45), kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsü Zeyit Baş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer aracın sürücüsü Mehmet Bayrak’ın da hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Zeyit Baş’ın, İstanbul’a gidecek bir tanıdığını terminale yetiştirmek amacıyla Arıt Beldesi’ne doğru seyir ederken kazanın meydana geldiği ve kullandığı aracın LPG’li olduğu öğrenildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

3. Lig’den Süper Lig’e transfer oldu

Spor Yayın: 13.05.2024 15:31
3. Lig’den Süper Lig’e transfer oldu

TFF 3. Lig’e düşen Denizlispor ile sözleşmesini fesih eden 24 yaşındaki santrafor Bekir Turaç Böke, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile prensipte anlaşmaya vardı.

Tarihinde ilk kez TFF 3. Lig’e düşen Denizlispor’un olağan genel kurulu yarın yapılacak. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki kongre saat 18.30’da başlayacak. Kongrede yeşil-siyahlı ekip 1. Lig’den bu yana başkanlığını yapan Mehmet Uz’un seçimde tekrar aday olmayacağı öğrenildi. Kongre öncesi adaylığını açıklayan tek isim ise mevcut yönetimde asbaşkan olarak görev yapan Ahmet Yalın Yıldırım oldu. Yeşil-siyahlı ekipten Abdülkadir Sünger, Gökhan Süzen, Emre Sağlık ve Muhammet Özkal ile birlikte Denizlispor’u Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet ettiği ileri sürülen Bekir Turaç Böke ise sözleşmesini fesih etti. 31 Mayıs’ta sözleşmesi sona erecek olan Böke, 19 Nisan’da sözleşmesini tek taraflı fesih etti. Takımın en skorer ismi olan Bekir Turaç Böke’nin, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi. Santrafor, sol kanat ve sağ kanat bölgelerinde oynayabilen 24 yaşındaki futbolcu, transferde bir pürüz çıkmaması halinde ilk kez Süper Lig deneyimi yaşayacak. Bekir Turaç Böke ligde 15 gol atmıştı.(İHA)