Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

KARDEMİR Genel Kurulu Tarihi Belli Oldu

Manşet Yayın: 27.09.2023 17:05 |Güncelleme:27.12.2023 16:29
KARDEMİR Genel Kurulu Tarihi Belli Oldu

KARDEMİR A.Ş Yönetimi, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü Genel Kurul yapma kararı aldı. Yapılacak olan Genel Kurulda Kardemir’in 11 kişilik yeni yönetimi de belli olacak.
Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamada ;
KAP’a yapılan açıklamada, “Şirketimizin, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 14.00’de Kardemir Eğitim ve Kültür Merkezi – KARABÜK adresinde ekteki gündem maddelerini görüşmek üzere Olağanüstü Genel Kurulunun yapılmasına ayrıca; Grupların Yönetim Kurulu Üyeleri adaylarının seçimi için “A” grubu hisse sahiplerinin, “B” grubu hisse sahiplerinin ve “D” grubu hisse sahiplerinin Kardemir Eğitim ve Kültür Merkezi – KARABÜK adresinde aynı tarihte genel kurul toplantı saatinden önce saat 10.00’da ayrı ayrı toplanarak adaylarını belirlemelerine karar verilmiştir” denildi.
Genel Kurul Gündem Maddelerinde ise, Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi, Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K.’nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı izinlerin verilmesi, Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek huzur hakkının belirlenmesi ve Şirketin pay geri alımı işlemleri hakkında bilgi verilmesi yer alıyor.
Yeni Yönetim Kurulu üyelerinin kimler olacağı merak edilirken, Kardemir’in şu anki 11 kişilik yönetiminin üçü boş halde duruyor.
Kardemir’in şu anki Yönetim Kurulunda şu isimler yer alıyor; Prof. Dr. İsmail Demir, Ömer Demirhan, Prof. Dr. Ercümend Arvas, Fatih Mehmet Erkoç, Kamil Güleç, Muhammed Ali Oflaz, Mustafa Aydın ve Yusuf Canbolat. (Yusuf Korkmaz)

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflanispor BAL mücadele edecek

İlçe Haberleri Yayın: 19.05.2024 00:36
İhlas Haber Ajansı
Eflanispor BAL  mücadele edecek

Karabük 1. Amatör ligde şampiyon olan Eflanispor 19 Mayıs Pazar günü Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out maçında Safranboluspor ile karşı karşıya gelecek.

Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu, 19 Mayıs pazar günü oynanacak olan Bölgesel Amatör Ligi Play Out maçında hedeflerinin galip gelerek BAL’a çıkmak olduğunu ve tüm spor severleri maça davet etti.

Son iki sezondur futbol anlamında Karabük’e renk kattıklarını ve başarılı bir grafik çizdiklerini ifade eden Başkan Topçu, “İlk senemizde A Takımımız ile Play-Of yarı finali, U18 takımımız ile yerel ligde şampiyonluk yaşayıp Sinop’ta düzenlenen U18 Türkiye şampiyonasına katıldık. Şampiyonada Kastamonu Özel İdareyi yenerken, Samsun Büyükşehir Belediyespor’a mağlup olduk ve turnuvayı tamamladık. İkinci senemizde ise A takımımız ile şampiyonluk yaşarken U18 takımımızla yerel ligde 1 gol averajıyla şampiyonluğu kaçırdık. Tabiki şampiyonluktan gerisi bizi başarılı saymaz. Gönül isterdi ki diğer alt yaş kategorilerinde de liglere katılalım ama maalesef bu sene olmadı. İnşallah önümüzdeki senelerde olacaktır. Amatör takımlar sponsorları ve şahsi destekçileri var ise ayakta kalırlar. Bu sebeple ana sponsorlarımız sezon başından beri bizlerden desteğini esirgemeyen tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum. Sezon başında koyduğumuz Amatör lig şampiyonluk hedefine ulaştık. Sıradaki hedefimiz Bölgesel Amatör Ligi Play Out maçını yenerek BAL’a yükselmek. Ben teknik ekibime ve futbolcularımıza inanıyorum ve güveniyorum. Bu hedefimizi de gerçekleştireceklerdir. BAL Play Out maçı zorlu ve keyifli bir maç olacaktır. Rakibiz Safranboluspor Bal liginde Karabük çapında iyi puan topladı. Ligi 8. sırada bitirdiler Kendileri tebrik ederim. Zorlu bir sezonu başarılı bir şekilde tamamladılar. Yarın oynayacağımız maçta tüm spor severleri bu zorlu müsabakada takımımıza destek vermeye bekliyorum” dedi.