Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük’te orman yangını

Manşet Yayın: 21.09.2023 19:35
Karabük’te orman yangını

Karabük’te ormanlık alanda yangın çıktı. Sarp bölgede başlayan yangına havadan 2 helikopterle müdahale ediliyor.
Edinilen bilgiye göre, Ovacık ilçesine bağlı Geren köyünde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kayalık ve sarp bölgede başlayan yangına, Karabük’te bulunan yangın söndürme helikopteri ile Kastamonu’dan gelen helikopterlerle müdahale edilirken, bölgeye 11 arazöz, 2 su ikmal aracı, 2 dozer, 56’sı yangın söndürme işçisi olmak üzere 85 kişi bölgeye sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor. (İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da amatör maçta kavga: Sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi

Gündem Yayın: 19.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Amasya’da amatör maçta kavga: Sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi

Amasya’da oynanan bir amatör lig futbol maçında sahaya çöp kovası atıldı, futbolcular birbirine girdi. Sahalarda istenmeyen görüntüler kameralara yansıdı.

Merzifonspor ile Suluova Sebatspor arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off maçının son anlarında saha karıştı. Suluova Sebatspor maçın uzatma dakikalarında peş peşe 2 gol bularak galip geldi.

İlk gol sonrası sevinen futbolcuların üstüne tribünden pet şişeler atıldı. Öfkelenen bir taraftarın tribünden sahaya çöp kovası da fırlattığı görüldü. İkinci golün ardından maçın bitiminde de iki takımın futbolcuları arasında yaşanan tekmeli, yumruklu kavgalar yine kameralarca kaydedildi. Stadyum görevlileri, teknik heyetler ve polis olayları sakinleştirmeye çalıştı.

Paylaş: