Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Milletvekili, şehit madencinin oğlunu maça götürdü

Spor Yayın: 20.09.2023 16:36
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Milletvekili, şehit madencinin oğlunu maça götürdü

Bartın AK Parti milletvekili olan Yusuf Ziya Aldatmaz, maden ocağındaki göçükte hayatını kaybeden şehit madencinin oğlunu Kdz.Ereğli Belediyepor ile Bartınspor ortasında oynanan maça götürdü.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Kuruluş Müdürlüğü’ne bağlı Kandilli İşletmesinde geçtiğiniz günlerde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Ramazan Yıldırım’ın 10 yaşındaki oğlu Ömer Yıldırım Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında karşı karşıya gelen Ereğli Belediyespor ile Bartınspor maçını protokolle birlikte izledi.

Taziye ziyareti için şehit madencinin köyüne giden Bartın AK Parti Milletvekili olan Yusuf Ziya Aldatmaz, şehit madeninin oğlunu yanına alarak Kdz.Ereğli ‘deki Şehit Vefa Karakurdu stadında oynanan Kdz.Ereğli Beleditespor ile Bartınspor maçına götürdü. Küçük Ömer Ereğli Belediyespor forması giyerken maçı protokolle birlikte izledi.

Büyüyünce futbolcu olmak istiyor

Milletvekili Aldatmaz, taziye nedeniyle ortaokul 5’inci sınıf öğrencisi olan Ömer ve ailesine gerçekleştirdikleri ziyarette Ömer’in futbolu çok sevdiğini öğrenince maça götürmeyi teklif ettiğini , Ömer ve ailesinin kabulü üzerine, maça gitme kararı aldıklarını tabir etti.

Ömer’in annesinin de müsaade vermesi üzerine maçı birlikte izlediklerini de anlatan Aldatmaz, “Ömer, Bartınspor’u destekleyeceği kelamını vermişti. Maçta Kdz. Ereğli Belediyespor forması giydi fakat Bartınspor’u destekledi” diye konuştu.

Öte yandan aileyi ziyarette Aldatmaz’ın yanı sıra AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, AK Parti Bartın Vilayet Lideri Yaşar Arslan’ın da yer aldığı öğrenildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da kopya düzeneğiyle ehliyet sınava giren 3 kişi suçüstü yakalandı

Gündem Yayın: 28.09.2024 20:22
İhlas Haber Ajansı
A+ A-

Samsun’da kopya düzeneğiyle motorlu taşıt sınavına giren 3 kişi polis tarafından suçüstü yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Çarşamba ilçesi bugün saat 10:00’da düzenlenen Motorlu Taşıtlar Sınavı’nda kopya girişimi tespit edildi. Elektronik cihazlarla dışarıdan yardım almak üzere özel olarak tasarladığı kopya düzeneğiyle sınava girmeye çalışan A.S.(30), sınav sırasında fark edilerek polis tarafından suçüstü yakalandı.
Yapılan inceleme ve aramalarda şahsın yanı sıra bu düzenekte rol alan organizatör N.E.(42) ve M.S (22) de polis tarafından gözaltına alındı.
Göztına alınan şahısların üst ve eşyalarında yapılan aramalarda, sınavda kopya çekmek amacıyla kullanılan 2 adet mikro casus kulaklık, 4 adet mikro casus kulaklık pili, 2 adet kamufle edilmiş yaka kamerası, 1 adet mobil wifi cihazı, 2 adet mobil aktarım cihazı, 5 adet cep telefonu, 1 adet powerbank, 3 adet şarj kablosu, 1 adet cımbız ve 1 adet flash bellek ele geçirildi.
Yakalanarak gözaltına alınan 3 kişi hakkında, “ÖSYM Hizmetleri Hakkında Kanuna Muhalefet” suçundan adli işlem başlatıldı.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455