Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Enerji-Sa Kurumsal Bağlantı heyeti gazetecilerle bir ortaya geldi

Zonguldak Yayın: 07.09.2023 04:24
İhlas Haber Ajansı
Enerji-Sa Kurumsal Bağlantı heyeti gazetecilerle bir ortaya geldi

Enerji-Sa Kurumsal İrtibat heyeti, Zonguldak’ta vazife yapan gazetecilerle bir ortaya geldi. Zonguldak’ta şirketin yatırımların geçmiş periyotlara nazaran 2,5 kat arttırıldığı ve coğrafik kaidelerin zorluklarına hizmette verilen yeniliklere dikkat çekildi.

Enerji-Sa İrtibat Yöneticisi Göktürk Demirel; Kurumsal İrtibat Müdürleri Ogün Hızarcı ve Muhsin Barış Tiryakioğlu, Başşehir Elektrik Dağıtım A.Ş. Zonguldak Kurumsal Bağlantı Uzmanı Tuğba Pulat gazetecilerle bir ortaya geldi. Lokal ve ulusal medya temsilcilerinin katıldığı tanışma toplantısında Enerji-Sa’nın gazetecilerle olan irtibatı ve bilgi paylaşımına ait ayrıntılar paylaşıldı. Türkiye ve Zonguldak’ta Enerji-Sa’nın geçmişten bugüne çalışmaları, yapılan hizmetler konuşuldu. Zonguldak’taki yatırımların geçmişe nazaran 2,5 kat arttırıldığı ve coğrafik kaidelerin zorluğuna karşın süratli ve kaliteli hizmet için yapılan yeniliklere yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kayalıklara tırmanan ayı kamerada

Dünya Yayın: 20.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ayının ormanda kayalıklara tırmandığı anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Türkiye’nin dördüncü büyük mağarası Bulak(Mencilis) Mağarasını ziyarete giden Mehmet Göktaş isimli vatandaş, doğayı gözlemlediği sırada ayıyı fark etti. Ayının kayalıklara tırmanmasına şaşıran Göktaş, o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Bir süre sonra ayı gözden kayboldu.

Paylaş: