Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2023 00:24 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:59
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrabasını vurup polisten kaçarken intihar etti: 2 meyyit

Samsun’da bir kişi akrabasını tabancayla vurup yaya olarak kaçarken polise yakalanacağını anlayınca başına tabancayla ateş açıp intihar etti. Olayda ağır yaralan kişi de kurtarılamadı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’nde bulunan Samsun Yabancılar Pazarı’nda sabah saat 08.45’te meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Yabancılar Pazarı’nda ayakkabıcı olan Kemal Yüksel (42), tıpkı pazarda çadırcı esnafı olan ağabeyinin kayınbiraderi Kadir İş’e (44) tabancayla ateş açarak başından ve sol omzundan vurarak ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis takımları sevk edildi.
Kemal Yüksel’in yaya olarak Kıyı Yolu’nda Sevgi Kafe istikametine kaçtığını Kent Güvenlik İdare Sistemi kameralarından takip eden polis, grupları zanlının kaçtığı istikamete sevk etti. Polis aracını fark eden Kemal Yüksel yakalanacağını anlayınca tabancasıyla kendi başına ateş ederek intihar etti. Olay yerine giden sıhhat takımları Kemal Yüksel’in hayatını kaybettiği belirledi.
Ağır yaralı olarak ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan 2 çocuk babası Kadir İş de yapılan müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kemal Yüksel ile Kadir İş’in daha evvel hengame ettikleri, esnafın hengameyi ayırdığı, bu bu yüzden ortalarında hasımlık bulunduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi tarafından
08 Nisan, 2025 21:40 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu maddeyle yakalanan iki şüpheliden biri tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karabük’te uyuşturucu ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 108,85 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen istihbarat ve saha çalışmaları neticesinde, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 7 Nisan 2025 tarihinde il merkezinde operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda durumlarından şüphelenilen A.G. ve R.E.D. isimli şahısların yapılan üst aramasında, daralı ağırlığı 108,85 gram olan sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ile 6 adet kilitli poşet ele geçirildi.

Şüpheliler gözaltına alınarak emniyete götürülürken, haklarında Türk Ceza Kanunu’nun 188. maddesi (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) ve 191. maddesi (Uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak) kapsamında adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan R.E.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.