Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Giresunspor’da kongre kararı alındı

Spor Yayın: 20.08.2023 08:36
İhlas Haber Ajansı
Giresunspor’da kongre kararı alındı

Giresunspor Lideri Nahid Yamak, harika genel heyet kararı aldıklarını açıkladı.

Trendyol 1. Lig gruplarından Giresunspor’da Lider Nahid Yamak, düzenlediği basın toplantısında gündeme ait açıklamalarda bulundu. Lider Yamak, Giresunspor’un mevcut idare heyeti tarafından tek başına ayakta tutulduğunu söz ederek, beklenen takviyenin Giresunspor’a verilmediğini söyledi. Yamak, “Siyasilerimizden bizlere kâfi derecede katkı sağlanamadı. Güzel niyetliler, sağlamak istiyorlar fakat imkanlarında zorluklar var. Bize sağladıkları şeyler var ancak çok daha uygun olabilir. Yapılanlar kâfi değil. Çok yalnız bırakıldık” dedi.

Yönetim olarak kongre kararı aldıklarını belirten Lider Yamak, kulübü alabilecek güçlü bir idarenin her vakit yayından yer almaya hazır olduklarını lisana getirdi. Yamak, “Burada yöneticilik yapmak şöyle bir şey, güya yarın buradan gidecekmişsin üzere bir çalışma yapmanız lazım. Birebir vakitte hiç gitmeyecekmişsiniz üzere bir çalışma yapmanız lazım. İşin sistemli ve gerçek yürümesi için bu çok kıymetlidir. Tekrar sesleniyorum Giresun topluluğuna, kamuoyuna, bugün prestijiyle biz idare olarak kongre kararını almış bulunmaktayız. Kongre tarihimiz, ulusal maç haftasının ya cumartesi ya da pazar günü olacak” açıklamasında bulundu.

Takıma sahip çıkılması için davette bulunan Nahid Yamak, şunları söyledi:

“Gideceğimiz güne kadar burada çalışmalarımızı yapacağız, uğraş vereceğiz. Bu süreci daha düzgün yönetebilecek bireyler varsa, bu kongreye çıkmalarını istiyorum. Burayı alabilecek güçlü bir idarenin her vakit yanında olmaya hazırım. Bu kentin büyük markaları var. Buraya sahip çıkmaları manalı olacaktır. Gerideki enkazları yapabildiğimiz kadarıyla azaltmaya çalıştık. Kongre sürecini gözlemleyeceğiz. 94 milyon 753 bin TL tahtaya olan borç var. Ocak ayında transfer tahtasının açılması için bu paraya muhtaçlığımız var. 293 milyon TL borçla kulübü devralmıştık. FIFA davalarıyla birlikte asıl borç 350 milyon TL’ye ulaştı. Bu süreç içerisinde yaklaşık 110 milyon TL’nin kur farkına gittiğini söyleyebiliriz. Yeni borcumuz 313 milyon 481 bin 718 TL. Buradan vali ve belediye liderimize sesleniyorum. Ne olur bize yardımcı olun. İş insanlarımıza sesleniyorum. Lütfen stat ismini, kadronun isim hakkını, göğüs reklamını alın. Bu kentin bu çocuklarına sahip çıkın.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un Belçikalı futbolcusu Meunier, eşi ve çocukları ile Uzungöl’ü gezdi

Spor Yayın: 20.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor’un Belçikalı futbolcusu Meunier, eşi ve çocukları ile Uzungöl’ü gezdi

Trabzonspor’a sezon ortasında transfer olan Thomas Meunier, Trabzon’u sevdi. Meunier, eşi ve çocukları ile dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’ü gezdi.

Trabzonspor’un sezon ortasında Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’dan 1.5 yıllığına transfer ettiği Belçikalı futbolcu Thomas Meunier, tatil günlerinde kenti geziyor. Başarılı futbolcunun son adresi ise dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl oldu. Eşi Deborah Panzokou ve 3 çocuğu ile birlikte doğa harikası Uzungöl’ü ziyaret eden deneyimli futbolcu, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Paylaş: