Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

U15 Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası Ordu’da başladı

Spor Yayın: 18.08.2023 04:36
İhlas Haber Ajansı

Ordu’da 15 Yaş Altı (U15) Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası başladı.

Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan 15 Yaş Altı Açık Hava Türkiye Okçuluk Şampiyonası, Ordu’da başladı. Kızlar ve erkeklerde 13-14 yaş kategorisinde Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinden yaklaşık 600 atlet müsabakaya katılırken, şampiyonada sportmenler, klasik yay ve makaralı yay kategorilerinde dereceye girebilmek için çaba ediyor.

“Bu atletlerimizin içerisinden yeni Mete Gazoz çıkacağına inanıyoruz”

Şampiyonanın açılış seremonisinde konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ata sporumuz olan okçuluk; mertlik, itimat ve dikkatin üzerinde konsantre olduğu bir spor. Biz de burada atletlerimizi ağırlamaktan son derece memnunuz. Buradaki atletlerimizin içerisinden yeni Mete Gazoz çıkacağına inanıyoruz, kendisini burada da ağırlamıştık ve şuanda dünya şampiyonu oldu. İnşallah sizlerden de yeni şampiyonlar çıkar ve dünya şampiyonlarına sahip bir ülke olarak cet sporuna uygun bir hareket yapmış oluruz” tabirlerine yer verdi.

“Okçuluk alanında hoş yatırımlar yapıldı”

Ordu Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Mustafa Genç tertibin Ordu’da 5. defa düzenlendiğini söyledi. Okçuluk alanında hoş yatırımların yapıldığını tabir eden Genç, “Sadece müsabakalar ile kalmadı ve her noktada okçuluk faaliyetlerimiz devam ediyor. Ordu’nun ilçelerinden de toplamda 19 tane atletimiz müsabakaya katıldı. Bu da bizler için memnunluk verici” formunda konuştu.

Şampiyona 20 Ağustos Pazar günü sona erecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da bin 766 adet sentetik ecza ele geçirildi

Gündem Yayın: 18.05.2024 20:48
İhlas Haber Ajansı
Samsun’da bin 766 adet sentetik ecza ele geçirildi

Samsun’da narkotik polisi tarafından yapılan iki ayrı operasyonda bin 766 adet sentetik ecza ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) ve Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’nde M.K. ve İ.B. isimli şahıslardan 840 adet sentetik ecza ele geçirildi. 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Narkotik ekiplerince İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi’nde de H.Ç., Y.E.G. ve E.T. isimli şahısların bulunduğu araç içerisinde yapılan aramada da 926 adet sentetik ecza elde edildi. 3 şahıs gözaltına alındı.

Paylaş: