Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Alkollü yabancı uyruklu gence sokak ortasında meydan dayağı

Video Haber Yayın: 07.08.2023 15:39
Alkollü yabancı uyruklu gence sokak ortasında meydan dayağı

Karabük’te bir kişi, kendisine ‘şekil yaptığını’ iddia ettiği yabancı uyruklu alkollü üniversite öğrencisini sokak ortasında yumruk ve tekmelerle dövdü. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu ile saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, sabaha karşı 04.30 sıralarında merkeze bağlı 100. Yıl mahallesinde meydana geldi. Afrika’dan geldiğini ve üniversitede okuduğunu söyleyen ve aynı zamanda alkollü olan gence yol ortasında bir başka genç önce yardım etmek istedi. ‘Evine getireyim, sabah 5 oldu. Uykum var, ölüyorum uykusuzluktan’ dedikten sonra Afrikalı gence bana şekil mi yapıyorsun diyerek saldırmaya başladı. Küfürler ederek, yumruklayıp, yerde sürüklediği şahıs ise, “ Ben size ne yaptım” demesine rağmen şiddete maruz kalmaya devam etti. Kolundan tutarak ağaçlık alana sürüklediği genci, burada da dövmeye eden şahıs, tekrar yol ortasına getirdiği genci yere yatırarak dövmeye devam etti. Alkollü olan ve tanımadığı şahıstan yumruk ve tekmeler yiyen Afrikalı genç, “Ben buraya okumaya geldim. Afrika’dan buraya okumaya geldim” demesine rağmen yerde sürüklenen genci, bu sırada sesleri duyup gelen başka gençler kurtardı. Afrikalı genci dakikalarca döven şahıs ise, olay yerinden uzaklaştı.(İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da mobilya fabrikasında yangın

Gündem Yayın: 06.09.2024 16:07
İhlas Haber Ajansı
Samsun’da mobilya fabrikasında yangın

Samsun’da bir mobilya fabrikasında çıkan yangın çevrede panik oluşturdu. Aynı fabrikada bir ay arayla ikinci kez yangın çıkması dikkat çekti.

Yangın, Tekkeköy ilçesi İlkadım Sanayi Sitesi’nde yer alan Karaca Mobilya isimli fabrikada saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İmalat ve satışın yapıldığı fabrikanın 2. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına müdahale için olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, mobilya eşyalarının bulunduğu alana anında müdahale etti. İtfaiye erleri yangının çıktığı kata daha kolay ulaşabilmek için balyozla camları kırarken, diğer itfaiye personelleri de hortumlarla söndürme işlemi gerçekleştirdi. Yangın, yapılan müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları yapıldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Aynı fabrikada 8 Ağustos’ta da yangın çıkmış, büyük çapta maddi zarar oluşmuştu.

Paylaş:
Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455