Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
Son Dakika

Eskipazar OSB’nin Altyapı İhalesi Yapıldı

Günlük Yayın: 11.07.2023 15:01 |Güncelleme:28.12.2023 11:59
A+ A-
Eskipazar OSB’nin Altyapı İhalesi Yapıldı

Karabük’ün ekonomik kalkınmasına büyük bir ivme kazandıracak ve istihdam sorununu çözecek olan Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin altyapı ihalesi bir firma tarafından 280 Milyon bedelle alındı

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinin Altyapı inşaası ihalesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğünde yapılan ihale ile tamamlandı ve inşaatı yapacak firma belirlendi.

Karabük Valisi Fuat Gürel, Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç ile OSB Müdürü Emin Demir’in de takip ettiği ihale, bir firma tarafından 280 milyon TL bedelle alındı.

Vali Fuat Gürel, “Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinin Karabük’ümüze, Eskipazar’ımıza, Ülkemize ve Sanayicimize hayırlı olsun” dedi.

Vali Gürel “Ayrıca Eskipazar OSB’yi baştan beri destekleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye, Sanayi ve Teknoloji Bakanlarımıza, Genel Müdürlerimize, Bakanlık Bürokratlarına, Milletvekillerimize, İl Öze İdaresi yönetici ve çalışanlarına, Karabük TSO yönetimine, Eskipazar Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Üyelerimize, Muhtarlarımıza, arazilerini OSB’ye veren vatandaşlarımıza, OSB Bölge Müdürümüze ve çalışan arkadaşlarıma, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ise ortak yaptıkları açıklamada, ortak yaptığı açıklamada “Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, yol, yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon, YG-AG elektrik ve telekom altyapı şebekesi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işinin ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi 280 milyon TL bedelle bir firma aldı. Karabük’ün istihdamı, kalkınması, büyümesi ve refahı için çok önemli gördüğümüz sanayi bölgemizin bir an önce hizmete girmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonraki süreci de çok yakından takip edeceğiz. Şu an 62 firmaya ön tahsis yapılmış durumda. İkinci bir KARDEMİR olarak gördüğümüz Eskipazar OSB’nin altyapı ihalesi hayırlı olsun” dediler. (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Oğlu ile birlikte polislere silah çekip tehditler savuran şahıs 1,68 promil alkollüymüş

Kastamonu Yayın: 26.09.2024 16:52
İhlas Haber Ajansı
A+ A-

Kastamonu’nun Cide ilçesinde silah çekip polis ekibine mukavemet gösteren şahısların baba ve oğul olduğu ortaya çıktı. Oğlu ile birlikte tutuklanan şahsın olay esnasında 1,68 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir sürücünün bölgede drift atarak trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarını aldı. İhbar üzerine liman bölgesine giden ekipler ile drift atan otomobilin sürücüsü T.D. arasında tartılma çıktı. Tartışma sırasında olay yerine gelen T.D.’nin oğlu M.E.D. polis ekiplerine silah çekti. Çıkan arbede sırasında T.D. ise polis ekiplerini, ‘seni yazdım’ diyerek tehdit etti. Ekipler tarafından etkisiz hale getirilen T.D. ve M.E.D. gözaltına alındı. Yaşanan arbede sırasında polis memurları M.H.M., G.M.D. ve S.G. vücutlarının çeşitli bölgelerinden aldıkları darbelerle hafif şekilde yaralandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şahısların serbest bırakılmasının ardından Cide Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından karara itiraz edildi. İtirazın ardından şahıslar hakkında yeniden gözaltı kararı verildi. Polis ekiplerince T.D. ve M.E.D., yeniden gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından, gece saatlerinde Cide Adliyesi’ne sevk edilen 2 şahıs tutuklandı.

Öte yandan, yaşanan olay sırasında otomobil sürücüsü T.D.’nin yapılan alkol testinde, 1,68 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Drift atarak trafiği tehlikeye düşürdüğü belirlenen T.D.’ye 43 bin 320 TL para cezası uygulandı. Şahsın sürücüsü belgesi 2 yıl 2 ay geri alınırken aracı ise 2 ay trafikten men edildi. Şahıs hakkında trafiğin güvenliğini tehlikeye düşürmekten de adli işlem başlatıldı.

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455