Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Beyaz Masa 7/24 Güler Yüzlü Hizmetin Adresi

Safranbolu Yayın: 17.01.2015 16:05
A+ A-
Beyaz Masa 7/24  Güler Yüzlü Hizmetin Adresi

Safranbolu Belediyesi’nde 7 gün 24 saat etkin, etkili, hızlı çözümler ve insan odaklı hizmet anlayışı ile hizmet veren Beyaz Masa Halkla İlişkiler Birimi, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.
Safranbolu’nun 1994 yılında UNESCO Dünya Miras şehirleri listesine girdiğini ve bu tarihten sonra turizm potansiyelinin her geçen yükseldiğini anlatan Belediye Başkanı Necdet Aksoy, “İlçemiz 1994 yılında UNESCO dünya mirası şehirleri arasında yerini aldıktan sonra, turizm potansiyeli her yıl hızla yükselen, özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak ilgi gösterdiği, Korumanın Başkenti unvanına sahip, bir turizm kentidir. Beyaz Masa Halkla İlişkiler birimi ilçemizin bu özelliklerini göz önünde bulundurarak, Safranbolu’muzda yaşayan ve ilçemize ziyarete gelen misafirlerimize en iyi hizmeti, hızlı ve kaliteli biçimde sunmayı amaç edinmiştir. Bu doğrultuda 2009 yılından günümüze kadar çalışmalarını sürdüren birimimiz, Safranbolu da yaşayan 7 den 70 e bütün vatandaşlarımızın problemlerinin hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasında göstermiş olduğu özverili çalışmalardan dolayı, halkın yoğun ilgisini ve takdiriniz kazanmış, yazılı ve görsel yerel medyada da adından sıkça söz ettirmektedir. 2009 yılından günümüze kadar, görevlerinde uzman güler yüzlü personeller tarafından Beyaz Masa birimine başvuruda bulunan vatandaşlarımızın herhangi bir konu ile ilgili talep ve istek ya da şikâyetleri kayıt altına alınmakta, kayıt işlemi yapıldıktan sonra Belediyemizdeki ilgili müdürlüklere başvuru formları ve e mailler ulaştırılmakta, talep sahibine telefon ve e mail ile bilgi verilmektedir” diye konuştu.
Safranbolu Belediyesi Beyaz Masa birimine, yıl bazında başvuruları da değerlendiren Aksoy,
“2009 yılında 1140 müracaat, 2010 yılında 1206 müracaat, 2011 yılında 1601 müracaat,
2012 yılında 2042 müracaat, 2013 yılında 2224 müracaat, 2014 yılında 3361 müracaat
olmak üzere, kuruluşundan günümüze kadar toplam 11 bin 574 vatandaşımız telefonla ve bizzat başvuru yaparak talep ve isteklerine çözüm bulmuşlardır. 11 bin 574 vatandaşımızın taleplerinin yüzde 95 oranında, başvuru sahiplerine telefonla ve yüz yüze ve e mail gönderilmek suretiyle bilgi verilerek istek ve talepleri çözüme kavuşturulmuştur. Aynı zamanda 28.04.2009 – 31.12.2014 tarihinde arasında internet sitemizde bulunan beyaz masa linki aracılığı ile birimimize e mail yolu ile gelen 1205 başvuru yine e mail yolu ile Beyaz Masa görevlileri tarafından cevaplandırılmıştır” dedi.
Safranbolu Belediyesi Beyaz Masa personeli tarafından 6 binin üzerinde resmi dilekçenin yazıldığını da belirten Aksoy, “Gerçekleştirilen bu çalışmaların yanı sıra Safranbolu Belediyesi’ne gelerek dilekçe ile müracaatta bulunan vatandaşların su aboneliği işlemleri, abonelik iptali, imar durumu, gayrimenkul kaydı, iş yeri kapatma, aceze yardımı, asker ailesi nakdi yardımı, hafta tatili ruhsatı, ilan reklam vergi iptali, engelli vatandaşlarımızın su indirimi v.s. konulu dilekçelerden Yazı İşleri Müdürlüğü’nce 2014 yılında kayıt altına alınan 9 bin 607 adet dilekçeden 6 bin’in üzerinde resmi dilekçe birimiz çalışanları tarafından yazılmıştır. Bunun yanı sıra Beyaz Masa Halkla İlişkiler Birimi olarak Toplu Konut İdaresi ve Belediyemiz işbirliği ile İlçemizde yapılan TOKİ Konutlarının kayıt işlemleri yine personellerimiz tarafından eksiksiz biçimde yapılarak, TOKİ ile ilgili vatandaşlar bilgilendirilmekte sorularına yanıt verilmektedir” dedi.
“ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ”
Safranbolu Belediyesi’nde yapılan her işin başında önceliklerinin vatandaşların memnuniyeti olduğunu ve çalışmaların bu şekilde ilerlediğini söyleyen Aksoy, “ Gerek ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımız, gerekse ilçemiz dışından ziyarete gelen vatandaşlarımızın Beyaz Masa birimi ile ilgili, aldıkları güler yüzlü ve samimi hizmet karşılığındaki memnuniyetleri, Vatandaşlarımızla kurmuş olduğumuz karşılıklı gönül köprüsünün her geçen gün kuvvetlendiğini görmek bizleri mutlu etmektedir. Hizmet kalitemizi her geçen gün daha da yükseltmekte, sizlere hizmet etme azmimizi daha da artırmaktadır. Beyaz Masa birimine başvuruda bulunan vatandaşlarımızın diğer kurumlarla ilgili talepleri ( örneğin; Enerjisa, Kaymakamlık, Adliye v.s. ) sorunlarının çözümü konusunda ilgili kurumlarla resmi çerçeveler içinde görüşülerek yine görevli personellerimiz tarafından yardımcı olunmaktadır. ‘Her Canlıya Hizmet’ anlayışı ve ‘Aradığınızda Çözüm Başlar’ sloganı ile Beyaz Masa 7 gün 24 saat etkili, etkin ve hızlı çözüm odaklı, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam etmektedir” diye konuştu.
Aksoy ayrıca, “Safranbolu’da yaşayan vatandaşlarımız ve ilçemiz ile ilgili bilgi almak isteyenler, Belediyemizden talebi ve isteği olan vatandaşlarımız taleplerini ve isteklerini Belediyemiz 1. katında bulunan Beyaz Masa Halkla İlişkiler birimine şahsen, alo 153 hattına telefonla ve www.safranbolu.bel.tr adresinde bulunan Beyaz Masa linki aracılığı ile e mail göndererek yapabilmektedirler” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te bisiklet sürücüsü otomobille çarpıştı

Karabük Yayın: 20.09.2024 19:25
İhlas Haber Ajansı
A+ A-
Karabük’te bisiklet sürücüsü otomobille çarpıştı

Karabük’te meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki Şehit Ateşe Reşat Bulvarı’nda otomobil ile elektrikli bisikletin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı. B.Ö. (27) idaresindeki 78 SS 858 plakalı otomobil, S.Y. (49) yönetimindeki elektrikli bisikletle çarpıştı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan elektrikli bisiklet sürücüsü S.Y., ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazanın ardından trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

66eda2745d6b6 jpg

66eda2765db86 jpg

Nöbetçi Eczaneler

Gülşen Eczanesi
Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331

Mutlu Eczanesi
Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Asuman Eczanesi
Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Gökçe Eczanesi
Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455