Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Başkan Köse;” Belediye olarak Kurban Bayramı ile ilgili tüm tedbirleri aldık”

Günlük Yayın: 25.06.2023 16:57
Başkan Köse;” Belediye olarak Kurban Bayramı ile ilgili tüm tedbirleri aldık”

Belediye Başkanı Elif Köse; Belediye olarak Kurban Bayramı ile ilgili tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, Safranbolu’nun  yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaya hazır olduğunu söyledi. Başkan Köse ayrıca Kurban Bayramı süresince halk otobüslerinin şehir içi taşımacılığının ücretsiz olacağını ifade etti

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Osmanlı mimarisini geçmişten bu güne kadar korumayı başararak, korumacılıkta Başkent unvanı alan Safranbolu’nun Kurban bayramı için gerek ilçede yaşayanlar gerekse yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaya hazır olduğunu söyledi.

Bayram tatilinde çeşitli turlar ve geziler kapsamında gelecek yerli ve yabancı misafirler için gerekli hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Başkan Köse, “9 gün olarak belirlenen Bayram tatiline Fen İşleri, Şantiye, Zabıta, Halk Masası, Su ve Kanalizasyon ile Temizlik İşleri Müdürlükleri ekiplerimiz ile hazırız.” dedi.

Safranbolulu vatandaşların ve Safranbolu’yu ziyaret edecek olan yerli yabancı misafirlerin tatillerini en iyi şekilde geçirebilmeleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Zabıta ve Veterinerlik birimlerimiz vatandaşlarımızın sağlıklı kurban alabilmeleri, bayram alışverişlerini gönül rahatlığı ile yapabilmeleri için denetimleri her alanda aralıksız sürdürüyor.

Bununla birlikte Kurban Bayramı süresince halk otobüslerimiz şehir içi taşımacılığında ücretsiz hizmet verecek. Her zaman olduğu gibi Halk Masası birimimiz 153 nolu ücretsiz hattı ile 7/24 halkımızın hizmetinde olacak” diye konuştu.

Başkan Köse son olarak, “ Bu vesile ile bir kez daha tüm hemşerilerimin bayramını tebrik ediyor, Bayramın sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.(Nurettin Acar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yapılan kontrolde sürücünün 2.51 promil alkollü olduğu ortaya çıktı

Karabük Yayın: 12.05.2024 20:36
İhlas Haber Ajansı
Yapılan kontrolde sürücünün 2.51 promil alkollü olduğu ortaya çıktı

Karabük’te yoldan çıkan minibüs yön tabelasına çarptı. Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekiplerinin kontrolünde sürücünün 2.51 promil alkollü olduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Karabük’ten Safranbolu istikametine giden Yasin K. idaresindeki 34 CBR 641 plakalı minibüs, refüje çarptıktan sonra yön tabelasına çarparak durdu. Maddi hasarın oluştuğu kazada olay yerine gelen trafik ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücünün 2.51 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Minibüs sürücüsü Yasin K. ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, minibüs ise çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.